Ingezonden persbericht


Sony Ericsson opent op spectaculaire wijze Sony Ericsson Open in Key Biscane, Miami

Sony Ericsson creëert een 'make.believe'-moment met de exclusieve tenniswedstrijd tussen Jay Sean en Mel B tijdens de 2010 Sony Ericsson Open in Miami: 'Glam.Set.Match.'

Badhoevedorp, 24 maart - Ter ere van de start van de 2010 Sony Ericsson Open lieten de sterren van het podium en het witte doek hun tennistalent zien in een exclusief gemengd dubbel met twee van 's werelds beste tennisspelers.

Spice Girl en TV-persoonlijkheid Mel B bundelde haar krachten met de mannelijke nummer twee van de wereld, Novak Djokovic. Ten overstaan van een live publiek streden ze in Crandon Park, thuishaven van de Sony Ericsson Open, tegen Cash Money/Universal Republic-artiest Jay Sean en tennisster Ana Ivanovic.

Het filmpje op YouTube is te bekijken via: www.youtube.com/watch?v=n2RsYebh00o

Voor het volledige persbericht inclusief beeldmateriaal, klik hier

Over de Sony Ericsson Open
De 2010 Sony Ericsson Open wordt gespeeld van 22 maart - 4 april in het Tennis Center in Crandon Park in Miami. Het gecombineerde evenement, dat in 1985 voor het eerst werd georganiseerd door Butch Buchholz, is eigendom van en wordt uitgevoerd door IMG. De Sony Ericsson Open is een van de negen ATP Masters Series-evenementen op de ATP-agenda en een Premier Mandatory-evenement op de Sony Ericsson WTA TOUR-agenda. Aan het toernooi nemen de beste tennisspelers en -speelsters ter wereld deel. In 2009 versloeg de Britse Andy Murray Novak Djokovic voor zijn eerste Sony Ericsson Open-titel. Opkomend talent Victoria Azarenka uit Wit-Rusland versloeg Serena Williams en won haar eerste titel in Miami. Voor informatie verwijzen we u graag naar de website: www.sonyericssonopen.com.

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson werd in oktober 2001 door Sony en Ericsson opgericht als een 50-50 joint venture tussen Sony en Ericsson, met het internationale hoofdkantoor in Londen en activiteiten in alle grote markten. Onze visie is om wereldleider in Communication Entertainment te worden; daar waar nieuwe communicatiestijlen entertainment worden via Internet en sociale media. Sony Ericsson biedt de consument boeiende ervaringen met zijn telefoons, accessoires, inhoud en applicaties. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.sonyericsson.nl Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.SonyEricsson.com/nl of u kunt contact opnemen met ons Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op www.sonyericsson.nl/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (