Ingezonden persbericht


Persbericht

Google benadert Terrazur voor samenwerking rond Covide

Barneveld, 24 maart 2010 - Gebeld worden door Google met het verzoek om samen te werken? Dat overkwam het Barneveldse Terrazur internet oplossingen onlangs.

De rechtstreekse belangstelling van Google voor Covide bevestigt dat de onder leiding van Terrazur gerealiseerde integratie tussen Google Apps en Covide CRM inmiddels ook internationaal is opgevallen. Het kleine Nederlandse softwarehuis oogst daarmee alsnog, wat het in vele jaren voor de muziek uitlopen heeft gezaaid. Wat in 1999 begon als een idee en Terrazur in 2003 een nominatie opleverde voor de Nationale ICT Company Award als zeer innovatief product, is jaren later uitgegroeid tot een Relatiebeheer / CRM-pakket met geïntegreerde mogelijkheden voor projectadministratie, websitebeheer, een complete telefooncentrale en externe integraties met zowel de online boekhoudpakketten van Reeleezee en Exact als de Google Apps.

Niet meer afhankelijk zijn van je werkplek of je computer, minder kosten maken voor investeringen in hardware en software en af zijn van al dat ICT-gedoe? Microsoft noemt het 'Het nieuwe werken', Google speelde echter eerder dan de grote concurrent daadwerkelijk in op de mogelijkheden. Met de Google Apps biedt Google een (gratis) alternatief voor Outlook en MS Exchange, terwijl meteen een behoorlijke aanval wordt gelanceerd op MS Office.

"Meteen na het realiseren van de integratie tussen ons eigen online CRM pakket en de Google Apps hebben we ons aangemeld voor het Google resellerprogramma." vertelt Terrazur directeur Willem Massier enthousiast. "In oktober werden we vervolgens geautoriseerd en deze maand werden we gebeld door de heer David Byrne, Google Apps Channel Manager, Europe. Of we geïnteresseerd waren in een verdere samenwerking. Daarbij zou Covide aan belangstellenden voor Google Apps kunnen worden aangeboden als CRM-oplossing bovenop de Google Apps. Voor zover ons bekend wordt die positie momenteel alleen ingenomen door het Amerikaanse Salesforce.com. Je kunt je voorstellen, dat we niet lang hebben hoeven na te denken over de gestelde vraag. Waar de samenwerking precies op uit zal komen, moet de toekomst uitwijzen. Voor nu is er ons veel aan gelegen om de nu bestaande integratie verder te verbeteren. Het zal duidelijk zijn, dat we er veel van verwachten."

Op de Covide site staat reeds geruime tijd een uitgebreid artikel over de voordelen van zowel Google Apps als Covide gebruikers om gebruik te gaan maken van de geïntegreerde mogelijkheden.

Op 1 april aanstaande zal om 17.30 uur in de Orangerie van Kasteel Schaffelaar door Terrazur directeur Massier als onderdeel van de Succes!Beurs een presentatie worden gehouden over de trents van dit moment. Daarin spelen de verschillende Google oplossingen en dus ook de integratie tussen Google Apps en Covide CRM een centrale rol. De Succes!Beurs is gratis toegankelijk voor ondernemers.