Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 24 maart 2010

Linklaters Amsterdam benoemt Martijn van Broeckhuijsen tot hoofd Arbeidsrecht

Linklaters heeft Martijn van Broeckhuijsen aangetrokken als Counsel en hoofd van de praktijk Arbeidsrecht in Amsterdam.

Martijn treedt per 1 juni in dienst en is afkomstig van Baker & McKenzie waar hij senior advocaat was. Hij is gespecialiseerd in de arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames, arbeidsgeschillen, collectieve ontslagen, reorganisaties, en vakbonds- en ondernemingsraadsonderhandelingen.

Michael Tepass, hoofd Arbeidsrecht bij Linklaters wereldwijd: "Bij vele van onze internationale transacties, spelen Nederlandse arbeidsrechtelijke aspecten een belangrijke rol. Wij zijn erg blij dat wij Martijn mogen verwelkomen in ons team. Martijns internationale ervaring zal van grote waarde zijn bij de verdere opbouw van een Nederlandse Arbeidsrechtpraktijk die advies kan geven over zowel op zichzelf staande arbeidszaken, als over arbeids- en medezeggenschapgerelateerde aspecten bij grote fusies en overnames en financiële transacties."

Martijn Koopal, Managing Partner van Linklaters' Amsterdamse kantoor: "Wij zien in Nederland een toenemende vraag naar advies op het gebied van arbeidsrecht. De komst van Martijn biedt ons de mogelijkheid hierin te voorzien. Zijn benoeming betekent een volgende stap in de groei van ons kantoor in Nederland en benadrukt Linklaters' intentie in Nederland een sterke en brede ondernemingsrecht praktijk op te bouwen."

---- EINDE -----