Ingezonden persbericht


22 februari 2010

Persbericht

Vakantiepark zet gebed en

aanbidding centraal

Van 24 maart tot en met Tweede Paasdag 5 april staat vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem in het teken van gebed en aanbidding voor God. De periode start met tien dagen Bidden & Vasten voor Nederland gevolgd door de conferentie Eén Ding waar spreker Daniël Lim (directeur IHOP) een aantal keer spreekt over gebed, intimiteit en eindtijd. De dagen worden afgesloten met de Dag van Aanbidding op 1e en 2e Paasdag.

Organisator van Bidden & Vasten Herman Boon wil met vele christenen 10 dagen bidden en vasten voor Nederland. ,,Alle tekenen wijzen erop dat we in de laatste dagen zitten voordat Jezus terugkomt. Ik roep christenen op niet toe te kijken hoe de wereld ten onder gaat, maar de wereld te veranderen met Gods liefde,´´ aldus Boon. Hij gelooft dat christenen niet in eigen kracht dingen kunnen veranderen, maar wel door de kracht van God, en daarom wil hij christenen oproepen deze dagen voor Nederland opzij te zetten en te bidden voor verandering.

Direct na deze vastenperiode wordt er op het terrein van De Betteld de mini-conferentie 'Eén Ding' gehouden. De conferentie gaat over gebed, intimiteit en eindtijd. Spreker is Daniël Lim, hij directeur (CEO) van IHOP, International House Of Prayer in Kansas City.

Vanuit een diepe passie voor Jezus leidt Daniël al jarenlang een leven van gebed, vasten, aanbidding en studie van het Woord. Hij is full-time betrokken bij het Internationale Huis van Gebed in Kansas City waar al vanaf 1999 dag en nacht onafgebroken God gezocht wordt in gebed en aanbidding. Hij heeft ontdekt dat wanneer hij vele uren in de tegenwoordigheid van God doorbrengt, God steeds meer van Zichzelf openbaart. Vanuit die ontdekking en openbaring wil hij graag met zijn toehoorders delen.

Op 1e Paasdag kunnen mensen genieten van een fijne Paasdienst die wordt voortgezet met een Nationale Dag van Aanbidding die loopt tot en met 2e Paasdag om 18.00 uur. Het is geen dag vol concerten en optredens waar de bands of de muziek centraal staat. De Nationale Dag van Aanbidding is het geschenk aan de levende God. Aanbiddingsbands kunnen zich nu hiervoor opgeven.

Mensen kunnen zich via www.betteld.nl aanmelden voor deze dagen van ootmoediging, vasten en gebed. Aanmelding voor 10 dagen Bidden & Vasten is ¤ 27,50. De toegang tot de laatste twee activiteiten is op collectebasis. Tijdens de Dag van Aanbidding kunnen mensen zich op elk moment van de dag aansluiten.

Einde persbericht