Ingezonden persbericht


Amsterdam, 25 februari 2010

LITTLE BUDDHA AMSTERDAM LAUNCH

De succesvolle internationale expansie van de Parijse 'Buddha Bar' en 'Little Buddha' concepten zet door nu de opening van Little Buddha Amsterdam steeds dichterbij komt. Bekend om de befaamde keuken en de rijke, door Azie geinspireerde atmosfeer, zal Little Buddha nu ook Amsterdam veroveren.

Little Buddha Amsterdam huist in het recentelijk gerenoveerde City Theater gelegen aan het Kleine Gartmanplantsoen in het hart van Amsterdam. De nieuwe 'place to be' voor food affenciado's zal in het teken staan van een hoge mate van service en live Dj's voor de muzikale ambiance. Liefhebbers van de Pacific Rim Cuisine kunnen hun geluk niet op wanneer de Little Buddha Chef's hun kookkunsten zullen vertonen. De Pacific Rim Cuisine laat zich het best omschrijven als Asian Fusion met een Franse twist.

Het decoratieve restaurant van Little Buddha Amsterdam heeft een eigen Sushi Bar en sfeervolle Lounge area. De Sushi Bar belooft een vaste uitvalbasis te worden voor kwalitatieve Sushi snacks voor of na een avond uit. Naast het uitgebalanceerde dinermenu met onder andere sushi en sashimi heeft Little Buddha Amsterdam ook een zeer uitnodigende lunchkaart.

De nieuwste aanwinst van de Little Buddha groep beslaat meer dan 1000m2 welke is verdeeld over twee verdiepingen. De verschillende levels worden met elkaar verbonden door een theatrale trap waar gasten hun 'red carpet' moment mogen beleven. Op grote hoogte tegenover de trap waakt een Buddha beeld over de gasten.

De deuren gaan midden maart open en voor 24 maart staat het exclusieve launch event gepland en zal Little Buddha Amsterdam officieel openen. Wat er precies staat te gebeuren houden we nog even geheim, maar we nodigen u binnenkort uit om de wereld van Little Buddha Amsterdam in het echt mee te maken.



Ingezonden persbericht