Ingezonden persbericht


Anneke van Giersbergen (ex-Gathering), Simone Simons (Epica), Sharon den Adel (Within Temptation) staan op het podium voor Chili

Hilversum, 16 maart 2009

Anneke van Giersbergen (ex-Gathering), Simone Simons (Epica), Sharon den Adel (Within Temptation) staan op 24 maart samen op het podium voor Chili. Initiatiefneemster Anneke van Giersbergen hierover: 'Ik vind het geweldig dat er zo veel artiesten mee doen aan deze show, ondermeer mijn rockvriendinnen Sharon en Simone (Within Temptation en Epica) doen het ook goed in Chili en mede daardoor hebben ook zij een persoonlijke band met het land en de Chileense mensen'.

Op 24 maart organiseert Anneke van Giersbergen een benefietconcert voor Chili, genaamd 'Concert for Chile', in de Melkweg in Amsterdam. Samen met een groot aantal artiesten zal ze voor een unieke muzikale avond zorgen. Naast de line-up die al bekend was; Miss Montreal, Janne Schra (voorheen Room Eleven), Freek de Jonge, Benjamin Herman, Bertolf, KLERKX & the secret, Krause, Simone Simons (Epica), Charlie Dée, The Secret Love Parade, Arthur Adam en Anneke van Giersbergen & Agua de Annique. Daarnaast is ook de Sharon den Adel aan de line-up toegvoegd. De avond wordt afgesloten een dj-set van C-Mon & Kyspki. Tevens zal er die avond ook een mystery guest aanwezig zijn wat het concert alleen maar unieker maakt.

Anneke van Giersbergen heeft een sterke persoonlijke connectie met Chili. Ze trad er sinds 2004 meerdere malen op. Aanvankelijk met haar voormalige band The Gathering en de laatste jaren samen met haar band Agua de Annique. Om het land en de Chilenen moreel en financieel te steunen heeft Anneke dit benefietconcert georganiseerd. De reacties vanuit Chili stromen nog steeds binnen, waaruit blijkt dat Anneke nog steeds over een sterrenstatus beschikt in dit land. Tickets voor het unieke concert zijn verkrijgbaar via ticketmaster.

Kijk voor meer info op: www.aguadeannique.com/cfc

Ticketinfo:
VVK: http://www.ticketmaster.nl
Ticketprijs: ¤ 25 (zonder verplicht lidmaatschap)

De Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
1017 PH Amsterdam




Ingezonden persbericht