Gemeente Beverwijk

Kikkers en padden op De Baak

Woensdag 24 maart 2010 staat er in het NME-centrum De Baak weer een nieuwe Baakbelevenis op het programma. Deze middag staat in het teken van kikkers en padden!

Het wordt weer voorjaar. Kikkers en padden verlaten op dit moment hun winterslaapplaats en trekken richting water. Daarom organiseert het NME-centrum een themamiddag over kikkers en padden. Deze middag worden er diverse filmpjes over kikkers en padden getoond. Kinderen kunnen hun kennis over kikkers en padden testen of een eigen kikker of paddenknijper knutselen. Misschien zien ze nog wel een echte pad of kikker!

De activiteit duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en is gratis te bezoeken. De kinderboerderij is deze middag geopend tot 17.00 uur.

De Baak
De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie voor basisscholen in Beverwijk en omgeving. Daarnaast worden er rondom diverse thema's BaakBelevenissen georganiseerd oor jong en oud. Kinderboerderij en NME-centrum De Baak is gevestigd aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk.