Gemeente Enkhuizen

Meiden opgelet: Girlicious avonden in Cayen!

Om de week organiseert het jongerenwerk van Welwonen speciaal voor meiden Girlicious avonden in Jongerencentrum Cayen. De woensdagavond is voor meiden van 12 tot en met 14 jaar. Op donderdagavond zijn de meiden van 15 tot en met 21 jaar van harte welkom in Cayen. Het jongerenwerk heeft onder 40 meiden een onderzoek uitgevoerd naar de wensen van jongeren en hun behoefte aan activiteiten. Uit dit onderzoek is gebleken dat zij vooral meidenactiviteiten wensen, maar ook dat ze in contact willen komen met meiden van een andere cultuur. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek is in samenwerking met de gemeente Enkhuizen het Girlicious project opgestart.

Meiden van 12 tot en met 14
De eerste Girlicious avond in Cayen is op woensdag 24 maart van 19.00 tot 21.00 uur. Meiden van 12 tot en met 14 jaar kunnen op deze avond hun eigen sieraden maken. Op woensdag 7 april gaan ze heerlijke taarten bakken en op woensdag 21 april maken ze hun eigen beautymasker en kunnen ze zingen met Singstar.

Meiden van 15 tot en met 21
Op de Girlicious avond op donderdag 25 maart (van 19.30 tot 21.30 uur) kunnen meiden van 15 tot en met 21 jaar chocoladehapjes en andere lekkere dingen maken. Op 8 april krijgen ze een make-up workshop aangeboden van een professionele visagist en kunnen ze eigen kussens maken. Op 22 april mogen ze hun beautymasker maken en kunnen ze de sterren van de hemel zingen met Singstar.

Ideen?
Jongeren die andere leuke ideen hebben voor activiteiten kunnen contact opnemen met Judith Sanstra via: judith@cayen.nl.