Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Front Runner naar SVBmedia

Eindhoven, woensdag 24 maart 2010

Na een bureauselectie heeft Front Runner Nederland besloten om per maart 2010 haar mediabelangen onder te brengen bij SVBmedia. Volgens Niels Schouten, marketing manager Front Runner, is SVBmedia erg goed in staat om in Nederland de doelgroepen van Front Runner effectief te bereiken met online media en radio.

Front Runner
Front Runner is al meer dan vijftien jaar voorloper is op het gebied van Fashionable streetwear en footwear. In April wordt de 11e vestiging geopend in Groningen, daarnaast hebben we vestigingen in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Amersfoort en Eindhoven. Front Runner weet zich te onderscheiden met een grote verscheidenheid aan schoenen, kleding en accessoires van bekende merken als Adidas, Converse, Vans en New Era. Daarnaast kun je voor de complete collectie ook online terecht via www.frontrunner.nl.

SVBmedia
SVBmedia is een onafhankelijk mediabureau dat - met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven - dicht bij haar klanten onderneemt. Langs korte lijnen vertalen onze ervaren en deskundige medewerkers uw marketing- en communicatiedoelstellingen naar een effectief en vooral kostenefficiënt mediaplan. Uw mediaorders kopen wij tegen de meest optimale condities in en handelen wij op efficiënte wijze af. Voor meer informatie over ons en wat wij voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar www.svbmedia.nl.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht