Twee romans in een maand voor Roosendaalse schrijfster Jose Vriens


ROOSENDAAL, 20100319 -- In maart verschijnen van de Roosendaalse auteur Jose Vriens maar liefst twee boeken; 'Kasteel te koop', een familieroman bij uitgeverij Westfriesland (een imprint van uitgeefmaatschappij Kok ten Have) en 'Pokerface', een spannende liefdesroman in de relax+ serie van uitgeverij Ellessy. Deze volgen op het debuut van de auteur bij Westfriesland in november 2009 met de roman 'Nooit meer alleen'.

Bijzonder aan 'Kasteel te koop' is dat Landgoed de Wouwse Plantage als uitgangspunt is genomen. Uiteraard is het verhaal volledig fictief.

Een juriste heeft problemen met haar afkomst, haar vader is baron en bezit een heus landgoed en het daarbij behorende geld. Hierdoor is ze heel onzeker in relaties en vraagt ze zich steeds af of haar toekomstige man om het geld met haar trouwt of echt van haar houdt. Ze bedenkt een nieuwe identiteit en doet alsof ze geen geld heeft. Leugens stapelen zich op als de baron daadwerkelijk zijn geld kwijtraakt.

Verschijnt 24 maart 2010
Uitgeverij West-Friesland
ISBN 978-90-205-29883

'Pokerface' is een spannende liefdesroman die uitkomt in de serie Ellessy Relax+, een serie liefdesromans met een flinke dosis spanning; (ont)spannende boeken voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden.

Het verhaal speelt zich af in Limburg en gaat om een illegale lozing van vaten in een natuurgebied. De hoofdpersoon gaat achter de toedracht van de storting aan en ervaart dat niet iedereen is wie hij of zij zegt te zijn. De nodige romantiek ontbreekt uiteraard niet in deze roman die omstreeks 26 maart zal verschijnen.

Uitgeverij Ellessy
ISBN 978-90-8660-112-7

In november 2009 verscheen het debuut van Vriens; 'Nooit meer alleen' bij Westfriesland. Deze liefdesroman verhaalt over het leven van een jonge weduwe met kinderen. Als ze een nieuwe man leert kennen, zet haar schoonmoeder alles op alles om te verhinderen dat die vriendschap zich verdiept. Ze schuwt zelfs ontvoering van de kinderen niet.

NBD/Biblion schrijft onder andere over deze roman: Onderhoudend geschreven, spannend liefdesverhaal van een ervaren kinderboekenschrijfster. De tegenstellingen in de karakters worden goed getekend.

Uitgeverij West-Friesland
ISBN 978-90-205-29708 /

Meer informatie vindt u op de website www.josevriens.nl





Ingezonden persbericht