Verdonck, Klooster & Associates

Het Infrastructuur Congres 2010

vrijdag, 5 maart, 2010 - 12:18

Op 25 maart vindt het Infrastructuur Congres plaats in het vergadercentrum NBC te Nieuwegein met een aantal topsprekers op het gebied van infrastructuur. Ook VKA-er Dick Leegwater, Management Consultant, zal als spreker optreden over het onderwerp 'Cloud computing en continuïteit en hoe groen is groen?'

De vier hoofdtracks zijn:

1. Cloud: Cloud infrastructuur is onmiskenbaar een baanbrekende ontwikkeling in IT-land. In deze track komen de worstelingen, successen en tegenvallers aan de orde.

2. Secure: Deze track gaat in op het belang van goede oplossingen voor veilige en toch toegankelijke IT-voorzieningen, gezien de toenemende regelgeving, internet criminaliteit en sterke online presence van bedrijven.

3. Optimize: De `Optimize' track laat zien dat vooruitkijken en optimaliseren zeer belangrijk is voor de generieke infrastructuur voorzieningen.

4. Sustainable: Efficiënt gebruik van de middelen blijft belangrijk; dat is het speerpunt van deze track. Technologie speelt hier een belangrijke rol in om het energieverbruik te verminderen en het resourcegebruik te optimaliseren.