Gemeente Lisse

Onderscheiding voor mevrouw Van Amersfoort

Adri de Roon spelt de onderscheiding op

Loco-burgemeester Adri de Roon heeft op 15 maart een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw B.M. van Amersfoort-Oudejans. Ze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats ter gelegenheid van haar afscheid als voorzitter van de bezoekersgroep van de Rooms Katholieke Parochie St. Agatha.

Mevrouw van Amersfoort heeft sinds 1976 vele (bestuurlijke) activiteiten ontplooid op het gebied van (ouderen) zorg, kerkelijk leven en welzijn, die ten goede komen aan de samenleving. Ruim 30 jaar is zij voorzitter geweest van de Parochiële Charitas Instelling R.K. Lissese Parochiegemeenschap St. Agatha, in 2008 overgegaan in de zgn. Bezoekersgroep.

Sinds 2003 is mevrouw Van Amersfoort voorzitter en commissielid van de Seniorenraad Lisse en sinds 2006 lid van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) Adviesraad. Tevens is mevrouw Van Amersfoort vrijwillig actief geweest voor de vrouwenadviescommissie en het gehandicaptenplatform en was zij betrokken bij de oprichting van het Lokaal Loket Lisse.