Ezwim

Ezwim neemt Simmplus over

Ezwim versterkt haar europees marktleiderschap en breidt business process outsourcing capaciteit uit

Amsterdam, 25 maart, 2010 - Ezwim, Europees marktleider in telecom management cloud computing diensten neemt Simmplus over, een Business Process Outsourcing (BPO) dienstverlener op het gebied van mobiele telecommunicatie. Financiële gegevens zijn niet vrijgegeven. Met de overname is Ezwim in staat om haar klanten een breder pakket aan BPO en business intelligence diensten te bieden waardoor zij nog beter in staat zijn hun telecommunicatie te beheren.
Simmplus biedt haar klanten een compleet en innovatief aanbod aan mobiele telecommunicatie diensten die bestaat uit zowel consulting- als outsourcingdiensten. Alle diensten van Simmplus zijn gericht op het professionaliseren van het telecom management binnen bedrijven, het bieden van een optimale service aan eindgebruikers, en het realiseren van kostenbesparingen middels het automatiseren van telecomprocessen en het introduceren van self-service door eindgebruikers.

"We zijn zeer enthousiast over de overname," zegt Jurriaan Roeland, Managing Director van Simmplus. "We zijn al jaren een belangrijke partner van Ezwim. Klanttevredenheid is een van de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen van Simmplus. Wij geloven dat de combinatie van de Simmplus dienstverlening samen met de Ezwim cloud computing diensten de best mogelijke telecom management oplossing in de markt biedt."

"Het is de ambitie van Ezwim om uit te groeien tot de wereldwijde marktleider op het gebied van telecom expense management, het is daarom noodzakelijk om de juiste competentie in huis te halen om de groei te ondersteunen," zegt Ron van Valkengoed, Managing Director van Ezwim. "We zullen de komende tijd verder bouwen aan onze buy-and-build strategie om het doel van marktleiderschap te realiseren. We zijn verheugd dat we Simmplus aan Ezwim kunnen toevoegen."

In de komende maanden zal Ezwim Simmplus integreren binnen haar dienstverlening.

Over Ezwim

Ezwim is europees marktleider in telecom management cloud computing diensten voor bedrijven en operators. De Ezwim Telecom Management Suite, beschikbaar via http://www.ezwim.com, biedt een complete portfolio van telecom management applicaties om telecomuitgaven inzichtelijk en beheersbaar te maken voor zowel internationaal, als lokaal opererende bedrijven. Ezwim produkten en diensten leiden tot substantiële besparingen van telecomuitgaven en grotere efficiency van de telecomprocessen en laat klanten profiteren van de voordelen van cloud computing.