Studenten willen Cohen of Wilders als premier

25/03/2010 10:28

Studenten.nl

Studenten zien het liefst Cohen als premier. Dit blijkt uit onderzoek van Studenten.nl. Hij kreeg maar liefst 34% van de stemmen. Op de 2e plaats eindigt Wilders, die 25% van de stemmen kreeg. Op de 3e plaats staat Pechtold met 12% van de stemmen. De huidige premier, Balkenende, staat samen met Rutte pas op de 4e plaats. Beiden kregen 10% van de stemmen.

"De mening onder studenten is duidelijk verdeeld," aldus Julia Soek van Studenten.nl. Aan de reacties op de poll was te zien dat studenten die voor Wilders kiezen niet erg populair zijn onder de andere studenten. '' Als Wilders premier wordt ga ik emigreren'' of '' Wilders onderbouwt niets''zeggen de studenten. Toch heeft Wilders een groot aantal van de stemmen gekregen en eindigt achter Job Cohen.

Uitslag poll ''Wie zie jij het liefst als premier?'':

Cohen 34%

Wilders 25%

Pechtold 12%

Balkenende 10%

Rutte 10%

Halsema 8%.

Voor de uitslag van de poll of de nieuwste poll ga naar: http://www.studenten.nl/polls

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Je vindt hier alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer. Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.





http://www.studenten.nl