STRATO Mediacenter met nieuwe functies 25/03/2010 12:21

PR Newswire

BERLIJN, March 25, 2010 /PRNewswire/ --

- Nieuw: eigen designs uploaden / Google Maps inbouwen / Social bookmarking en e-cards

Het STRATO Mediacenter is per direct uitgebreid met vele nieuwe functies. Met Google Maps, Social Bookmarking, e-cards en eigen designs, kunnen STRATO klanten hun foto- en video-albums nu nog individueler en interactiever vormgeven. Bovendien is het mediacenter nu nog eenvoudiger te bedienen.

Aanvullend aan het populaire geo-tagging via exif-gegevens, is het mogelijk om met Google Maps op de startpagina een kaart met de plaats van opname van iedere fotomap te laten zien. Wie in plaats van een kaart, liever foto's op zijn startpagina presenteert, kan maandelijks of bij elk bezoek wisselende startpagina-foto's laten zien. Bovendien is het nu mogelijk om een eigen design als achtergrond voor het album te uploaden.

Ook interactie staat groot geschreven bij het STRATO
Mediacenter: bezoekers van het foto- of video-album, kunnen foto's en video's waarderen of een commentaar achterlaten. Verder kunnen foto's nu ook bij delicious, Mister Wong, digg en andere social bookmarking-diensten worden toegevoegd . De nieuwe ranking-site toont bovendien de meest bekeken foto's en video's. Foto's kunnen per direct ook via e-card worden verstuurd.

"Met het mediacenter biedt STRATO een centraal contentplatform voor al zijn klanten, waarbij de nadruk ligt op veiligheid en
gebruiksvriendelijkheid", zegt Damian Schmidt, CEO STRATO. "Beginners op het web kunnen met het mediacenter op hun eigen domeinnaam foto's, video's en muziek publiceren, zonder dat ze hiervoor technische kennis nodig hebben. Tegelijkertijd hebben ze altijd de volledige controle over hun gegevens en content."

Klanten kunnen kiezen uit FotoWeb voor een online-fotoalbum en VideoWeb voor het publiceren van eigen video's. Beide pakketten maken deel uit van de STRATO EasyWeb-productlijn en bevatten naast het nieuwe mediacenter nog meer makkelijk te bedienen webapplicaties zoals bijvoorbeeld de STRATO Sitebuilder, de webmailer STRATO Communicator en Wordpress voor weblogs. STRATO zorgt voor uitstekende beveiliging en gegevensbescherming.

Meer informatie onder: http://www.strato.nl/easyweb

Over STRATO

STRATO is de op één na grootste aanbieder van webspace en webapplicaties in Europa. Onder meer biedt STRATO all-in homepagepakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers en professionele webshops. STRATO heeft meer dan 1,4 miljoen klantencontracten in zes landen en host meer dan 4 miljoen domeinen in twee eigen TÜV-gecertificeerde, klimaatneutrale datacenters. STRATO is een dochter van Deutsche Telekom.