Gemeente Etten-Leur

Gemeentebestuur houdt burgerpeiling over zijn dienstverlening

Gemeentebestuur houdt burgerpeiling over zijn dienstverlening

Het gemeentebestuur van Etten-Leur houdt in de maand april a.s. een burgerpeiling over zijn algemene dienstverlening. Daarbij wordt de mening van inwoners gevraagd in hun rol als bijvoorbeeld wijkbewoners, kiezers, belastingbetalers of als betrokkenen bij initiatieven die op inwoners zijn gericht.

De komende burgerpeiling is onderdeel van het landelijke project "Waarstaatjegemeente.nl". Met zijn deelname aan dat project wil het gemeentebestuur op hoofdlijnen inzicht krijgen in hoe inwoners denken over de gemeentelijke dienstverlening en kan het zijn prestaties vergelijken met andere gemeenten.

De burgerpeiling wordt in de vorm van een steekproef uitgevoerd. Bewoners van 1200 adressen in Etten-Leur worden eind maart met een brief uitgenodigd om mee te werken aan het onderzoek. Zij kunnen dat doen door de meegezonden vragenlijst op papier in te vullen en terug te sturen. Het is ook mogelijk om de vragenlijst digitaal in te vullen en te retourneren. De inzendtermijn sluit op 25 april.

De resultaten van de burgerpeiling worden in de tweede helft van dit jaar bekend gemaakt via de plaatselijke media en via de gemeentelijke website. Ook zijn dan de uitkomsten te lezen op de website www.waarstaatjegemeente.nl.

20100318\pwm\0652

WOZ-portaal
Werk in uitvoering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl