Gemeente Rheden

Sportbuurtwerk start buitenseizoen

Sportactiviteiten weer in open lucht

De activiteiten van het sportbuurtwerk in de gemeente Rheden vinden vanaf nu weer buiten plaats: op de woensdagmiddag van 14:30-15.45 uur op het speelveld aan de Van Heeckerenstraat en van 16:00- 17:00 uur op het speelveld aan de Gruttostraat.

Op vrijdagmiddag zijn er activiteiten in Dieren van 16:00-17:00 uur. Omdat de locatie in Dieren wisselt is het verstandig om de hyvespagina van sportbuurtwerk Rheden in de gaten te houden: sbwrheden.hyves.nl. Hier staan alle activiteiten en data vermeld. Kinderen die zelf lid zijn van hyves, kunnen lid worden van deze pagina. Op de pagina staan o.a. sportfilmpjes, foto's en polls.

Het sportbuurtwerk valt onder de BOS-impuls (Buurt, Onderwijs, Sport). De gemeente Rheden regisseert sportactiviteiten als het sportbuurtwerk vanuit deze landelijke regeling. De BOS-impuls richt zich op het stimuleren van sport en beweging bij de jeugd. Dit levert een bijdrage aan de gezondheid en de leefbaarheid in de wijken Dieren Noord- en West en Velp-Zuid.

Voor extra informatie kun je terecht bij: Roel Hazenberg van de Gelderse Sportfederatie: roel.hazenberg@gelderland-sport.nl of 06-10220276.