Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam


Voorbereiding van en inspraak over het concept- ontwerpbestemmingsplan Transvaalbuurt

---

Voorbereiding van en inspraak over het concept- ontwerpbestemmingsplan Transvaalbuurt

24 maart 2010

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost-Watergraafsmeer van de Gemeente Amsterdam geeft ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan voor het gebied Transvaalbuurt. Dit plan is conserverend van opzet en wordt globaal begrensd door de Ringvaart, Linnaeusstraat en het spoortalud.

Het concept- ontwerpbestemmingsplan is gereed voor inspraak. In het kader van de inspraak bieden wij een ieder de gelegenheid om zijn of haar mening over het concept- ontwerp bestemmingsplan te geven. Het plan ligt daartoe vanaf 26 maart 2010 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage op het Stadsdeelhuis, Oranje-Vrijstaatplein 2, informatiewinkel publieksvoorlichting. Het bestemmingsplan met bijlagen kan tevens bekeken worden op de website van het stadsdeel www.oost-watergraafsmeer.nl

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan een ieder zijn schriftelijke, gemotiveerde, inspraakreactie over het concept- ontwerpbestemmingsplan indienen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost-Watergraafsmeer, postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Indien u een afspraak wilt maken voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kan contact op worden genomen met de heer C. van der Velde op telefoonnummer 020-25 35720.

Op 13 april 2010 is van 19:30 uur tot 21:00 uur in zaal Middenmeer van het stadsdeelhuis aan het Oranje-Vrijstaatplein 2 een inloopavond. Tijdens deze inloopavond kan iedereen het concept ontwerpbestemmingsplan inzien en bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Het bestemmingsplan wordt niet aan een onafhankelijke instantie als bedoeld in artikel 1.3.1 lid 2 onder c Bro voorgelegd. In het kader van overleg ex artikel 3.1.1 Bro wordt het plan toegestuurd aan de gebruikelijke overlegpartners.

* Voor ontwerp bp transvaalbuurt mrt 2010.(pdf 6135 Kb)
* Plattegrond Transvaalbuurt (pdf 3600 Kb)
* Bedrijfsactiviteiten functiemenging (pdf59 Kb)