FloraHolland


Schaduwhal aanwinst voor Groen Groep Eelde

EELDE (25 maart 2010) - Op 24, 25 en 26 maart ging na een echte winter bij Groen Groep Eelde het voorjaarsseizoen weer van start met de Cash & Carry Promotiedagen. Het terrein was door onze kwekers weer aangevuld met vers assortiment. Tijdens deze dagen kreeg men bij besteding van minimaal EUR 500,- een korting van 5% over de aankopen van het terrein.

Op het terrein zijn de afgelopen weken enkele verbeteringen doorgevoerd. De meest in het oog springende verandering is de schaduwhal, die naast het kantoor gebouwd is. In deze schaduwhal zullen visueel aantrekkelijke en schaduwminnende producten gepresenteerd worden. De nieuwe schaduwhal ligt beter in de routing dan de kas, zodat de locatie meer geschikt is voor impuls aankopen. De vrijgekomen ruimte in de kas zal benut worden voor een efficiëntere verwerking van het toenemend aantal bestellingen.

Daarnaast zijn verschillende delen van het terrein bestraat, waaronder het deel van het zwaardere Italiaanse Assortiment en het vak voor boompalen. Een deel van het vollegrondsterrrein is voorzien van gronddoek voor de presentatie van heesters en Boskoops assortiment. Kortom; Groen Groep Eelde is er weer helemaal klaar voor.

Groen Groep Eelde is de cash & carry voor boomkwekerijproducten van FloraHolland in Noord-Nederland. Kijk voor meer informatie op www.groengroepeelde.nl