FloraHolland


FloraHolland-handelsbeurzen verder verfijnd

FLORAHOLLAND, 25 maart 2010 (persbericht) - Bij FloraHolland krijgt een aanvoerder een paar keer per jaar de mogelijkheid om tijdens een handelsbeurs actueel aanbod aan kopers te presenteren. Enkele handelsbeurzen vinden dit jaar plaats op een andere locatie of - op verzoek van klanten - op een ander moment. Ook in het aanbod op de beurs vindt verfijning plaats. Zo richt de FloraHolland Summer Fair zich dit keer alleen op het snijbloemenaanbod.

Drie beurzen in voorjaar en zomer
De eerstkomende beurs die op de FloraHolland-agenda staat is de FloraHolland Spring Fair in Aalsmeer. Deze vindt plaats op woensdag 14 en donderdag 15 april, en staat in het teken van voorjaarsproducten. Tijdens de volgende beurs, de FloraHolland Summer Fair, laten aanvoerders voor het eerst een compleet aanbod snijbloemen zien. Deze nieuwe beurs, speciaal voor handelaren en exporteurs van bloemen, wordt op donderdag 20 en vrijdag 21 mei georganiseerd bij de vestiging in Rijnsburg.
Van 25 t/m 27 augustus vindt in Boskoop de FloraHolland Boskoop Season Fair plaats in de eigen Cash & Carry van FloraHolland Boskoop. Op deze beurs zijn alle boomkwekerijproducten, die op dat moment beschikbaar zijn, te zien. Tegelijkertijd vindt in Boskoop ook de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij Plantarium plaats, waar FloraHolland haar relaties graag weer ontvangt in een bemande stand.

Twee beurzen in najaar
De FloraHolland Autumn Fair wordt dit jaar georganiseerd op 8 en 9 september bij FloraHolland Naaldwijk. Deze beurs is op aangeven van kopers en kwekers later in het jaar gepland. Daardoor is de Autumn Fair een mooi inspiratie- en inkoopmoment voor het najaars- en herfstassortiment.
De FloraHolland Trade Fair Aalsmeer, groter en internationaler dan de eerder genoemde handelsbeurzen, vindt dit jaar plaats van 3 t/m 5 november.

Overzicht handelsbeurzen FloraHolland die voor dit jaar op de agenda staan:

14 en 15 april, FloraHolland Spring Fair, Aalsmeer, planten 20 en 21 mei, FloraHolland Summer Fair, Rijnsburg, bloemen 25 t/m 27 augustus, FloraHolland Season Fair, Boskoop, planten 8 en 9 september, FloraHolland Autumn Fair, Naaldwijk, planten 3 t/m 5 november, FloraHolland Trade Fair, Aalsmeer, planten en bloemen