Politie Gelderland-Zuid

Meisje aangerand

Wijchen, 25-03-2010 o Rond kwart voor één kreeg de gemeenschappelijke meldkamer een bericht binnen over een mogelijke aanranding in Wijchen. Een 17-jarig meisje uit Wijchen vertelde politieagenten even later dat zij tegen haar wil onzedelijke handelingen had moeten verrichten. De dader was er rennend vandoor gegaan.

Ter hoogte van de Randweg Noord bij het Kavelpad werd het meisje donderdagmiddag belaagd door een jonge man waarna zij werd aangerand. Kort daarna ging de jonge man ervandoor in de richting van het Hazenpad in Wijchen. Meerdere politie-eenheden zijn direct rond de locatie gaan zoeken naar de dader en de politie besloot ondersteunend daaraan een SMS-Alert uit te zetten waarin een signalement van de dader werd weergegeven. Het volgende is bekend over de dader: - blanke man
- rond de 20 jaar
- ongeveer 1.80m lang
- slank postuur
- zwarte trui met lichte strepen en een capuchon

Getuigenoproep
Mocht u iets gezien hebben of op andere wijze informatie hebben dat de politie kan helpen bij het vinden van deze man, belt u dan met de politie via het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kunt u ook uw tips doorgeven via 0800-7000.

Aangifte
Op dit moment wordt het meisje gehoord en heeft zij aangegeven aangifte te doen. De politie onderzoekt nog wat er precies gebeurd is. (13)

Laatst gewijzigd 25-03-2010 17:33 | © Regio Gelderland-Zuid |