Ingezonden persbericht

Accor Hospitality kiest voor Ketchum Pleon

Amsterdam, 25 maart 2010 - Met ingang van vandaaag verzorgt Ketchum Pleon de PR en corporate communicatie voor Accor Hospitality, Europees marktleider in de hotellerie. Bekende hotelmerken van Accor zijn onder andere Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, Etap en Formule 1.

Behalve in mediarelaties zal Ketchum Pleon ook ondersteunen in uiteenlopende communicatieprogramma's voor Accor en haar merken in Nederland. Zowel voor het offline als het online medialandschap.

Caro van Eekelen, Managing Director Accor Hospitality in Nederland: 'Wij waren op zoek naar een bureau dat ons, op alle fronten, professioneel, proactief en gestroomlijnd kan ondersteunen bij onze corporate communicatie en PR. De keuze viel op Ketchum Pleon, vanwege hun strategisch inzicht, creatieve ideeën en de passie van het team.'

Tim de Boer, CEO van Ketchum Pleon Nederland: 'Accor staat voor sterke merken in hospitality. Wij kijken uit naar een samenwerking met een klant die openstaat voor een innovatieve communicatiebenadering.'

Over Accor Hospitality
Met meer dan 4100 hotels in 90 landen is Accor Europees marktleider en één van 's werelds grootste ondernemingen op het gebied van hotellerie en zakelijke dienstverlening. Accor heeft 150.000 medewerkers in dienst en heeft ruim 40 jaar kennis en ervaring. In Nederland biedt Accor Hospitality haar gasten een brede keuze uit 37 hotels, nagenoeg allemaal gerenoveerd, van het luxe- tot het budgetsegment: twee Sofitel hotels waaronder het prestigieuze Hotel The Grand Amsterdam; één MGallery hotel - The Convent Hotel Amsterdam; negen Novotel hotels; elf Mercure hotels; elf ibis hotels; één Etap hotel en twee Formule 1 hotels, daarnaast heeft hoteldevelopment heeft een hoge prioriteit bij Accor.
Voor meer informatie: www.accor.com.

Over Ketchum Pleon
Ketchum Pleon is het leidende communicatieadviesbureau in Europa en een van de grootste communicatieconcerns ter wereld. Het bureau heeft specialisten op het gebied van public relations, public affairs, corporate communications, marketing, change management, social media en design. Meer informatie op www.ketchumpleon.nl.