Ingezonden persbericht

LITTLE BUDDHA AMSTERDAM: New Hotspot In Town

POST PRESS RELEASE 25.03.10

WHAT
Exclusieve opening van lounge restaurant Little Buddha. Wanneer je Little Buddha Amsterdam binnenkomt proef je gelijk de Aziatische sfeer waarop het originele Little Buddha concept is gebaseerd. Het innovatieve idee maakte wereldwijd naam met Buddha Bar Parijs gelanceerd door de Raymond Visan en the George V Restauration Group. Het initiatief werd verder voortgezet in de vorm van Little Buddha Cafés, waarna Las Vegas, Sharm el Sheikh en Hurghada nu Little Buddha Amsterdam officieel haar deuren openden met een exclusief event.

WHERE
Little Buddha Amsterdam
Kleine-Gartmanplantsoen 17
1017 RP Amsterdam

WHEN
Woensdag 23 maart 2010
Aanvang 8pm till very late

GUESTS
Aaron Winter, Bastiaan van Schaik, Beertje van Beers, Fabienne de Vries, Irene van de Laar, Jan Joost van Gangelen, Lodewijk Hoekstra, Marvy Rieder, Mayday, Sabine Koning, Soda (Celeb Trainer), Tom Sebastiaan, Thijs Willekes, Winston Bogaarde, Wilfred Genee en de IT-people van de creative communities

SCOOP
De genodigden stonden te trappelen van ongeduld totdat deuren van Little Buddha Amsterdam eindelijk officieel open gingen. Vele BN-ers en de movers&shakers van de Amsterdamse scene wilden maar wat graag als eerste een glimp van het spiksplinternieuwe lounge restaurant opvangen. Bij binnenkomst ontving iedereen een glas champagne van de Moët hostesses, wat gelijk de feestelijke toon zette van de avond. De persoonlijke en gastronomische sfeer maakte dat iedereen zich welkom voelde in de magische wereld van Little Buddha. DJ Sam Poppat was speciaal uit Londen overgevlogen om de welbekende lounge tunes te verzorgen. Dat iedereen het naar zijn zin had was wel duidelijk, de muziek ging door tot in de vroege uurtjes en hiermee had er geen geweldigere opening kunnen plaatsvinden van Amsterdams nieuwste hotspot met internationale allure.

SOUND
DJ Zed en DJ Sam Poppat (Little Buddha London)

PICTURES
RVDA



Ingezonden persbericht