Gemeente Valkenswaard

te bieden?

Wat heeft Valkenswaard de omgeving te bieden?

Kan Valkenswaard fungeren als centrumgemeente? En wat is er nodig om deze rol te kunnen vervullen? Die vraag stelden we de leden van het forum www.valkenswaard.ning.com.

Een deelnemer op het forum wil graag de handen ineen slaan en samen nadenken over de uitstraling van Valkenswaard: "Er zal structureel aan een betere, mooiere en schonere uitstraling moeten worden gewerkt. En ook hier de vraag voor de middenstand, de horeca en de bewoners: Welke bijdrage kunnen wij daaraan leveren. Valkenswaard is er voor ons, maar wij zijn er ook voor Valkenswaard. Ik ben benieuwd." Wat moet Valkenswaard volgens u uitstralen? En hoe kunnen ondernemers en inwoners hier een bijdrage aan leveren?

Meedoen
Op www.valkenswaard.ning.com kunt u online meepraten over het Valkenswaard van morgen. Doet u mee? Meldt u aan op www.valkenswaard.ning.com. U kunt dan meedoen door zelf stellingen te plaatsen of te reageren op stellingen van anderen. Ook ontvangt u dan wekelijks de digitale nieuwsbrief, met een overzicht van de actuele discussies op het forum.

Over een aantal weken gaan we dieper in op een drietal thema's van het forum. Er zal dan ook een bijeenkomst georganiseerd worden. Houd voor de datum en de locatie de website in de gaten: www.valkenswaard.nl -> dossiers -> toekomstvisie of ga rechtstreeks naar www.valkenswaard.ning.com.