Ingezonden persbericht

JAS The Organic Clothing Co. bestaat 5 jaar en viert feest.

Vijf jaar geleden opende de allereerste biologische fair trade kledingwinkel in Rotterdam haar deuren. Nu, na vijf jaar van vallen en opstaan, hoogte- en dieptepunten, gaat de winkel van Jas deze mijlpaal groots vieren. Op maandag 29 maart komt er een feest met modeshow, muzikale verrassingen en biologische hapjes en drankjes. Tijdens de modeshow zal de nieuwe voorjaarscollectie worden geshowd waaruit zal blijken wat een prachtige ontwikkelingen de biologische fair trade kleding heeft doorgemaakt.

Eigenaar en oprichter Jasper Dierx strijdt er al vijf jaar voor om biologische fair trade kleding te promoten. De belangrijkste drijfveer is mensen te laten zien dat het ook anders kan. Om te laten zien dat dit soort kleding tegenwoordig niet alleen mooi en modern is maar dat er ook prachtige kleuren worden gebruikt. Om te laten zien dat het niet nodig is om mens en milieu uit te buiten. Veel mensen weten niet waar en hoe kleding wordt gefabriceerd. Volgens Jas is de stap naar biologische kleding heel logisch als men weet hoe en onder welke omstandigheden kleding wordt geproduceerd. Mensonterende omstandigheden en onherstelbare schade aan milieu zijn eerder regel dan uitzondering maar in de ogen van Jas totaal onnodig.
Na vijf jaar van strijden en promoten gaat de winkel van Jas het vieren dat steeds meer mensen bewust kiezen voor biologische fair trade kleding. Tijdens het feest zal de nieuwe voorjaarscollectie voor dames en heren worden getoond waarbij de meeste kleding en accessoires op basis van hennep zijn. Ook zijn er nog tal van verrassingen tijdens het feest om mensen een heerlijke avond te bezorgen en is de nieuwe collectie deze avond ook gelijk verkrijgbaar. Zodat men met eigen ogen kan zien wat Jas zegt en het draagcomfort van dit soort kleding aan den lijve kan ondervinden. De locatie is de winkel van Jas in Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg 133 en restaurant Beyzade op nummer 135. Beide locaties zijn vanaf zeven uur in de avond geopend en een gedeelte van de opbrengst van deze avond is gereserveerd voor het goede doel.



Ingezonden persbericht