Gemeente Hulst


Persbericht - 25.03.2010

Uitreiking koninklijke onderscheiding
Gezien zijn verdiensten voor de
gemeenschap, krijgt de heer A.A.V. Totté op donderdag 25 maart 2010 uit handen van burgemeester Jan-Frans Mulder een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt. De heer Totté wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Burgemeester Mulder reikt deze Koninklijke Onderscheiding uit - namens Hare Majesteit de Koningin na afloop van de raadsvergadering in het stadhuis te Hulst. Het tijdstip van uitreiking zal omstreeks 21.00 uur zijn.

De heer Adri Totté is reeds 12 jaar lid van de gemeenteraad van Hulst voor de CDA-fractie.
Als hij op donderdag 25 maart 2010 wordt geïnstalleerd als wethouder, neemt hij afscheid als raadslid van de gemeente Hulst.

Sinds 1979 is de heer Totté werkzaam bij TNT Post, de laatste jaren als vestigingsmanager in Roosendaal. Daarnaast heeft hij als lid van medezeggenschapsorganen en van Abva/Kabo een bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen binnen TNT Post.

Reeds gedurende 25 jaar vervult hij een bestuursfunctie bij Voetbalvereniging Steen, waaronder de laatste jaren als voorzitter. Als Prins Adri den Eersten uit de Bokkenpolder zwaait hij reeds 5 jaar de scepter over het Sint Jansteen tijdens de carnavalsdagen. Daarnaast heeft de heer Totté 12 jaar zitting gehad in het Kerkbestuur van Clinge.