Ingezonden persbericht


Persbericht

Speciaal optreden van Marc Almond bij Kink FM concert 'Tears Run Rings' Donderdag 25 maart concert in Amsterdam als tribute voor overleden radioman Arjen Grolleman

Hilversum, 3 maart 2010 - Op donderdag 25 maart organiseert radiostation Kink FM een concert ter nagedachtenis aan DJ en Stationsmanager Arjen Grolleman, die op 20 januari jongstleden overleed. Tijdens het concert, Tears Run Rings, a tribute to Arjen Grolleman, treden verschillende nationale artiesten, zoals Audiofeel, Anne Soldaat, Solo en Spinvis, op. De avond wordt afgesloten door een van de favoriete artiesten van Arjen, de Britse zanger Marc Almond. Volgens Stationsmanager van Kink FM Jantien van Tol heeft het concert een dubbele betekenis: "We organiseren het om te laten zien dat Kink FM klaar is voor de toekomst en dat Arjen hierin altijd voort zal leven."

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 23.30 uur. Het concert, dat plaatsvindt in Nachttheater Sugar Factory aan de Lijnbaansgracht 238 in Amsterdam, is ook live te beluisteren via Kink FM. De Kink FM DJ's Jan Douwe Kroeske en Henk Kanning zullen de presentatie op zich nemen. Luisteraars van Kink FM kunnen via een speciale Bel&Win-actie kaarten winnen om zelf aanwezig te zijn bij het concert. Zie voor meer informatie www.kinkfm.com.

Over Kink FM
Kink FM is een Nederlands radiostation, dat sinds 1995 bestaat. Kink FM zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week de betere pop- en rockmuziek uit. De radiozender is te beluisteren via de kabel, iTunes maar ook via het internet op de website www.kinkfm.com. Begin 2009 werd Kink TV gelanceerd. Op dit online TV kanaal van Kink FM worden door studenten van V-Academy ontwikkelde formats uitgezonden.

Meer persinformatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin van Geelen, Yellow Communications, telefoon 023 -555 34 24 of via e-mail karin@yellow-communications.com