Ingezonden persbericht


Colt presenteert channel strategie voor 2010 tijdens European Partner Event in Madrid

Colt presenteert Partner of the Year Awards en maakt channel partner strategie voor 2010 bekend

Amsterdam, 19 maart 2010 - Colt, één van de marktleiders op het gebied van zakelijke communicatie en IT managed services, brengt haar belangrijkste channel partners uit heel Europa samen voor het Colt European Partner Event dat op 25 en 26 maart plaatsvindt in Madrid. Rakesh Bhasin, CEO van Colt, zal partners informeren over de visie van Colt en de ontwikkeling die de organisatie heeft doorgemaakt. Daarnaast wordt tijdens het evenement de channel strategie voor 2010 bekendgemaakt en worden nieuwe diensten geïntroduceerd.

Tijdens het galadiner worden bovendien de partners die in 2009 de beste resultaten hebben geboekt, onderscheiden met de European Partner of the Year Award. Met het Partner of the Year programma, dit jaar voor de vierde keer georganiseerd, wil Colt haar meest succesvolle partners, op zowel nationaal als pan-Europees niveau, erkennen en belonen. Twee weken geleden reikte Colt Nederland de lokale Partner of the Year Awards uit, de winnaars waren Digacom, NLTM, Simply ICT, Comsave en IMOTIONS.

Tijdens het tweedaagse evenement in Madrid worden partners ingelicht over de channel strategie van Colt voor 2010, waarbij wordt ingegaan op het complete Colt-portfolio, de diensten van Colt aan middelgrote organisaties, en nieuwe ontwikkelingen binnen het Colt partnerprogramma.

Richard Blaustein, Managing Director van de Colt Midsize Business Division: "2009 was een fantastisch jaar voor Colt. We hebben 100 nieuwe Europese partners mogen verwelkomen, nieuwe diensten geïntroduceerd en belangrijke verbeteringen aangebracht in de manier waarop we zakendoen met onze partners. We zijn doorgegaan met de implementatie van onze digitale visie en hebben nieuwe features en services toegevoegd aan onze eCommerce- en Partner Portals. Met onze strategie voor 2010 wordt zakendoen met Colt nog gemakkelijker. We versterken ons aanbod en verbeteren onze partnerdienstverlening; daarnaast breiden we ons portfolio uit. Maar voor de groei van ons indirecte model is het belangrijkste natuurlijk dat we samenwerken met de allerbeste Europese partners. Hun expertise staat centraal bij het leveren van onze diensten, we zijn dan ook zeer verheugd samen te werken met partners van een dergelijk hoog niveau en kijken uit naar de verdere samenwerking dit jaar."

De uitreiking van de European Partner of the Year Awards is een belangrijk onderdeel van het partnerprogramma van Colt: Colt Community. Dit programma biedt partners nieuwe tools en initiatieven rond de bouwstenen Partnership, Marketing, Product en Rewards.

Meer informatie over de nieuwe diensten van Colt wordt in april 2010 bekendgemaakt.

Ga voor meer informatie naar: www.colt.net.


- einde -

Over Colt
Colt is hét information delivery platform van Europa, dat klanten in staat stelt hun cruciale bedrijfsgegevens te delen, te verwerken en op te slaan. Colt is gespecialiseerd in het leveren van geïntegreerde netwerk en IT managed services aan grote organisaties, de middenzakelijke markt en wholesale klanten. Colt beschikt over een 25.000 km lang netwerk in 13 landen inclusief Metropolitan Area Networks in 34 grote Europese steden met directe glasvezelverbindingen naar 16.000 gebouwen en 19 Colt-datacenters.

Colt staat genoteerd op de London Stock Exchange (COLT). Meer informatie over Colt en haar diensten kunt u vinden op www.colt.net.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: