Gemeente Tilburg

Concernstaf
Gemeentelijke Onderscheiding
Zilveren legpenning van de gemeente Tilburg voor de heer L.P.H.A. (Louis) Houët vanwege zijn verdiensten voor de stad.

E M B A R G O TOT DONDERDAG 25 MAART 2010 ± 16.30 UUR. Naam l.p.h.a. (Louis) Houët
adres Wilhelminapark 70 in Tilburg
geboortedatum 21 juli 1946 in Eindhoven
soort onderscheiding zilveren legpenning van de gemeente Tilburg uitreiking door drs. J. Hamming, loco-burgemeester van Tilburg plaats/ tijd Tijdens de feestelijke bijeenkomst op donderdag 25 maart 2010 tussen 16.30 en 18.30 uur, waarbij afscheid wordt genomen van Louis Houët in de Villa De Vier Jaargetijden, Noordstraat 36 in Tilburg.
Bijzonderheden:
Louis Houët neemt op 25 maart a.s. afscheid na een dienstverband van ca 38 jaar bij de gemeente Tilburg. Hij maakt -nu op 63-jarige leeftijd- gebruik van de flexibele pensionerings- en uittredingsregeling. De directeur van BO draagt hem voor voor een gemeentelijke onderscheiding.
Louis Houët heeft zich vele jaren ingezet voor de gemeente Tilburg. Hij heeft gedurende zijn gehele werkzame leven uitsluitend gewerkt voor de gemeente Tilburg. Hij heeft door de jaren heen op alle denkbare stedenbouwkundige niveaus (bouwplannen, bestemmingsplannen, inrichtingsplannen voor het openbare gebied, welstand e.a.) grote betekenis gekregen voor de stedenbouwkundige ontwikkeling van de stad. Hij heeft daardoor verdiensten voor de stad verworven en is om die reden gedecoreerd met de zilveren legpenning van de gemeente Tilburg. Met de gemeentelijke onderscheiding wordt de waardering van het gemeentebestuur tot uitdrukking gebracht.

Contactpersoon:
Cees van Loon, Concernstaf, telefoon 013 - 542 9015

2010107CS
Datum
22 maart 2010