Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht over Utrecht festival heeft dwarsligger

Utrecht, 25 maart 2010 - Vlak voor de deadline van 1 april is de website van Utrecht over Utrecht voor de tweede maal gehackt. Een mooie gelegenheid om de hele website eens goed aan te pakken. De vernieuwde pagina die als noodvoorziening dient, geeft de benodigde informatie om de laatste inzenders van foto's, films, verhalen of gedichten het zo gemakkelijk mogelijk te maken prijzen tot ¤ 4.000,- euro te winnen.

De ingezonden stukken die een verfrissend maar duidelijk beeld geven van cultureel Utrecht zullen op 13 juni tijdens het gratis Utrecht over Utrecht festival te zien zijn voor het grote publiek.

Met nog één week tot de inschrijfdeadline roept Utrecht over Utrecht iedere creatieveling op zich aan te melden. Een mooie film over de caissière in Breukelen, een artistiek gedicht over je buurvrouw in Soest, een ontroerend verhaal over de daklozen van Utrecht of een spannende foto van Landgoed Sandwijck in De Bilt? Alle verhalen, gedichten, foto's of films zijn welkom, als het maar over de provincie Utrecht gaat.

De deelnemers maken kans op mooie prijzen. Van culturele pretpakketten tot geldprijzen tot wel 4000 euro. Inschrijven kan tot 1 april 2010.

Utrecht over Utrecht is een festival georganiseerd vanuit de Louis Hartlooper Stichting. Kijk voor meer informatie over de inschrijfprocedure op www.utrechtoverutrecht.nl

EINDE PERSBERICHT


Noot voor redacties




Ingezonden persbericht