Ingezonden persbericht


Kodak Gallery in Europa exclusief op Webgains-netwerk

Amsterdam, 25 maart 2010 - Webgains is vanaf nu het belangrijkste affiliate-netwerk in Europa voor Kodak Gallery. Het netwerk is geselecteerd door Neo@Ogilvy. Kodak Gallery stopt hiermee zijn affiliate-programma op andere netwerken in Europa en draait alleen nog op het netwerk van Webgains. Kodak Gallery heeft programma's in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk, en lanceert binnenkort campagnes in Spanje en Italië.

Kodak Gallery is de toonaangevende online ontwikkelservice voor digitale foto's. De website van Kodak Gallery biedt klanten een veilige en makkelijke manier om hun foto's te bekijken, op te slaan en te delen met vrienden en familie. Ook is het mogelijk afdrukken van foto's te bestellen. Verder vinden klanten op de website gratis fotobewerkings- en creatieve tools en gespecialiseerde fotografieproducten.

Webgains beheert de affiliate-programma's vanuit zijn kantoor in Londen. Lokale accountmanagers doen de werving vanuit de andere Europese vestigingen van Webgains.

Het nieuwe programma start met exclusieve, verbeterde commissies en incentiveacties, waaronder gratis afdrukken, gratis verzending en vijftig procent korting op alle producten. Kodak Gallery biedt 25 procent commissie op verkoop aan nieuwe klanten en vijftien procent op herhalingsaankopen.

Alicia Iveson, accountmanager bij Neo@Ogilvy: "We hebben Webgains gekozen voor de complete Europese uitrol om hun uitstekende kennis van, en inzicht in elke lokale affiliate-markt. Hun innovatieve technologie voor het beheren van kortingcodes en het beschermen van merken past heel goed bij Kodak Gallery."

####

Over Webgains
Webgains is opgericht in 2005 en is een internationaal marktleidend affiliate-marketingnetwerk. Het bedrijf biedt een uiterst effectieve combinatie van gebruiksvriendelijke technologie en hoogwaardig accountmanagement voor zijn klanten. Met volledig op maat gemaakte platformen voor de Benelux, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Spanje, Ierland en de Verenigde Staten is Webgains het snelst groeiende affiliate-netwerk in de wereld. Het netwerk verzorgt internationale transacties die in het voordeel werken van zowel de affiliates als de verkopende partijen. Webgains is een bedrijfsonderdeel van ad pepper media International N.V., een wereldwijde online marktingspecialist. Voor meer informatie over Webgains: www.webgains.nl.

Contactgegevens

Progress Communications

Inger Hund

Telefoon: 020 - 363 11 52/ 06 28 90 99 18

E-mail: inger@progresscommunications.nl

www.persberichtonline.nl