Technisch detacheringsbureau Tracé organiseert seminar voor relaties


HARMELEN, 20100311 -- Tracé organiseert exclusief voor haar bouwkundige opdrachtgevers een inhoudelijk seminar met als thema 'Bouw een succesvol team'. Het inhoudelijke event vindt plaats op donderdag 25 maart 2010 in de Kloosterhoeve te Harmelen. Thema: 'Bouw een succesvol team'

Tijdens dit seminar wordt het thema bouwen en ontwikkelen van een team en het investeren in de leidinggevende vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Oud-bondscoach van het dames hockeyteam Marc Lammers zal op een inspirerende en levendige wijze deze middag zijn visie op leiderschap en coaching geven. Daarnaast zullen trainers van de Tracé Academy interactieve workshops geven, gericht op de eigen ontwikkeling als leidinggevende en de ontwikkeling van het team.

Inhoud & opleiden
Werken vanuit de inhoud staat bij Tracé centraal. Nagenoeg alle consultants binnen Tracé hebben een vakinhoudelijke technische achtergrond. Naast deze inhoudelijke benadering heeft Tracé tot doelstelling haar professionals op een hoger niveau te brengen. Dit doen zij door middel van een actieve inhoudelijke begeleiding en loopbaanadvisering. Hiervoor heeft Tracé de Tracé Academy in het leven geroepen.

De combinatie van deze twee belangrijke pijlers onder de dienstverlening van Tracé, werken vanuit de inhoud en de Tracé Academy, is de inspiratiebron geweest tot het organiseren van het seminar 'Bouw een succesvol team'.

Tracé, opgericht in 1997, is met meer dan 350 gedetacheerde professionals een detacheringsbureau op de Nederlandse bouwkundige, civieltechnische en geo-informatie markt. Binnen deze markten detacheren ze professionals op MBO-, HBO- en Academisch niveau.

Tracé





Ingezonden persbericht