Stagehuis viert opening nieuw pand


BREDA, 20100323 -- Stagehuis nodigt u uit om samen met ons de opening van ons nieuwe kantoorpand te vieren. Het jonge bedrijf is de zolderkamer ontgroeid en vanaf nu gevestigd in het centrum van `de beste binnenstad van Nederland' Breda. Donderdag 25 maart bent u van harte welkom om in een sfeervolle setting vrijblijvend kennis te maken.

Stagehuis helpt studenten en opleidingen bij het zoeken naar stage- of afstudeeropdrachten in Australië en Nieuw-Zeeland. Sinds het bedrijf in 2007 werd geboren op de zolderkamer van Dolf Hendrikx en Jeroen Bastiaansen, zijn honderden studenten uit heel Europa door Stagehuis op de juiste plek beland.

Dankzij de uitgebreide kennis en connecties met beide landen is het tweemansbedrijf in korte tijd volwassen geworden, met eigen woonaccommodaties en een team van medewerkers in Breda, Sydney en Auckland. De kracht van Stagehuis is dat we niet afhankelijk zijn van vacaturebanken, maar beschikken over een uitgebreid netwerk van grote en kleine ondernemingen in Australië en Nieuw-Zeeland. Onze professionele begeleiding en extra services nemen bovendien een groot deel van de zorgen uit handen van de student. Stagehuis biedt woonruimte en taalcursussen aan de student, maar ook professionele begeleiding bij het regelen van bijvoorbeeld een reisvisum, vliegtickets, verzekeringen en medische assistentie.

Omdat 95 procent van onze studenten razendsnel een stageplaats op maat vindt en vele bedrijven uitsluitend stagairs aannemen via Stagehuis, kunnen we onszelf met recht dé specialist noemen voor elke student die down under wil.

Bij een volwassen bedrijf hoort een volwassen locatie. Deze is gevonden aan de Nieuwstraat 36 te Breda. Niet alleen is deze stad onlangs door Nederlandse winkeliers uitgeroepen tot de beste binnenstad van Nederland, ook ligt de locatie centraal. Onze studenten doen namelijk vanuit Nederland, maar ook uit Duitsland, België, Frankrijk en Engeland een beroep op Stagehuis.

De opening wordt uiteraard gevierd in een gepaste setting. Tijdens de kennismaking bevindt u zich in Australische sferen en is er gelegenheid voor een outback-photoshoot. Terwijl u kunt genieten van onze Australische bieren en wijnen, vertellen we u graag meer over ons en onze diensten!

Opening nieuw kantoorpand Stagehuis

Donderdag 25 maart
U bent welkom vanaf 15:00 uur
Verwachte eindtijd: 21:00 uur

Nieuwstraat 36
4811 WV Breda

Stagehuis.nl





Ingezonden persbericht