Nieuw bij Polteq: e-Learning


Online ISTQB Foundation cursus

AMERSFOORT, 20100325 -- In haar brede scala van testopleidingen biedt Polteq ISTQB certificeringcursussen voor zowel het Foundation als het Advanced niveau. Deze cursussen kunnen zowel in de Polteq vestigingen als op locatie gegeven worden. Als aanvulling daarop is het nu ook mogelijk de ISTQB Foundation opleiding online te volgen, als onderdeel van het e-learning programma.

Het grote voordeel van e-Learning, of online learning, ten opzichte van de klassikale cursus is de grote vrijheid die geboden wordt. De cursist is niet langer gebonden aan plaats of tijd en kan studeren waar en wanneer hij of zij maar wil. Bovendien is de online ISTQB Foundation cursus 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

Een ander voordeel is dat men zelf het tempo van studeren kan bepalen. Wil men langer de tijd nemen voor bepaalde hoofdstukken, of juist een deel van de lesstof overslaan; met e-Learning kan dat allemaal.

Meer informatie over e-Learning van Polteq en de online ISTQB Foundation cursus vindt u op www.polteq.com/nl/opleidingen/e-learning. U kunt zich daar ook online inschrijven.

Polteq