Nick Haasnoot nieuwe algemeen directeur Regas BV


WOERDEN, 20100325 -- Regas BV heeft per 1 april een nieuwe algemeen directeur, Nick Haasnoot. Hij heeft diverse topfuncties bekleed bij onder andere AND, Beursmedia en meest recent als Business Unit Manager 'Financial Fiscal Publications' bij Wolters Kluwer. Hiermee neemt hij de verantwoordelijkheid over van Hans Abbink en Tom Blok.

"Nick heeft enorm veel managementervaring en zijn visie en aanpak passen naar onze verwachting goed in de huidige ontwikkelingen en ambities van het bedrijf Regas. Nick laat zich kenmerken als een echte people-manager die er op gericht is de medewerkers in een zakelijke omgeving sterk te laten groeien in hun prestaties", aldus huidig algemeen directeur Tom Blok en oprichter van Regas BV.

Tot nu toe werd het directeurschap gedeeld tussen Tom Blok en Hans Abbink. De aanstelling van Nick Haasnoot als algemeen directeur maakt het mogelijk dat Tom Blok binnen Regas BV zich, zoals voorheen, sterk kan maken voor de Sales & Marketing waar hij de grootste affiniteit mee heeft. Hans Abbink is tevens directeur van de Almende Groep en zal, in lijn met zijn specialisme, research en development blijven begeleiden binnen Regas BV.

Tom Blok onderstreept: "Regas BV heeft zich met haar oplossingen altijd gericht op de behoeften van de markt in de zorg- en welzijnssector. Deze focus blijft door de nieuwe managementsamenstelling meer dan gewaarborgd."

Regas BV levert al meer dan 12 jaar software voor de zorg & welzijnssector op het gebied van cliënt registratie en interactie. Regas BV is marktleider in de welzijnssector en ontwikkelt samen met wetenschappelijk instituut Almende diverse toepassingen om interactie met de cliënt én tussen alle participanten in het zorgnetwerk te stimuleren.

Regas