Europ Assistance richt pijlen op reisbranche


Deventer, 20100325 -- Per 1 april 2010 wordt de commerciële afdeling van Europ Assistance Nederland versterkt met Jan Willem Stet. Aan deze uitbreiding ligt de ambitie ten grondslag om, in navolging van de ontwikkelingen wereldwijd, ook in Nederland een belangrijke dienstverlener te worden in de reissector. In zijn functie van Manager Sales Travel zal Jan Willem Stet leiding geven aan het salesteam Travel.

Als hulpverleningsorganisatie en alarmcentrale deed Europ Assistance in Nederland reeds kennis en ervaring op in de automotive, financiële en publiekprivate sector. Voor diverse opdrachtgevers coördineert zij de dienstverlening bij voertuigstrandingen in binnen- en buitenland. Naast voertuig- en personenhulp biedt de alarmcentrale onder meer ondersteuning bij medische vraagstukken, incidenten in en rondom huis en bij problemen op reis. Met de komst van Jan Willem Stet zal het laatstgenoemde activiteitengebied verder gestalte krijgen.

Stet is een bekende in de reisbranche. Voor zijn indiensttreding bij Europ Assistance was hij gedurende ruim negen jaar werkzaam bij een reisverzekeraar, waarvan de laatste vier jaar als leidinggevende van het Sales Travel team. Over zijn verandering van werkomgeving zegt Stet: "Na negen jaar dezelfde werkgever was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Het voelt goed om mijn praktijkervaring in te kunnen zetten om de bedrijfstak Travel binnen Europ Assistance naar een hoger plan te brengen."

Jan Willem Stet rapporteert in zijn nieuwe hoedanigheid van Manager Sales Travel rechtstreeks aan Peter van der Sluis, algemeen directeur van Europ Assistance Nederland.

Europ Assistance





Ingezonden persbericht