Nieuwe website Loopbaanadvies.net


ROTTERDAM, 20100325 -- Sinds de lancering in 1998 heeft Loopbaanadvies.net, de oudste website voor loopbaanadvies in Nederland reeds een paar miljoen unieke bezoekers gehad. Zij vonden op de site nuttige informatie over solliciteren, werk en loopbaan, loopbaanboeken, psychologische tests en vacatures. Bovendien konden bezoekers kennis maken met enkele van de beste loopbaanadviseurs van Nederland en hen kosteloos hun loopbaanvraag voorleggen.

Het uiterlijk van de website heeft nu een metamorfose ondergaan, waarmee hij nog overzichtelijker en duidelijker is geworden. De site oogt helder en fris en de verschillende functionaliteiten komen nog beter naar voren.

Gebleven is de grote waarde voor iedereen die met zijn of haar loopbaan bezig is. Naast veel pagina's met nuttige informatie en de reeds genoemde mogelijkheid van het stellen van een vraag aan gekwalificeerde loopbaanadviseurs, zijn ook voorbeelden van sollicitatiebrieven en een cv, maar ook e-books over solliciteren en loopbaanadvies, gratis te downloaden.

Zeker in de huidige tijd van toenemende werkloosheid, waarin veel mensen noodgedwongen moeten nadenken over het verdere verloop van hun loopbaan, dient Loopbaanadvies.net een groot nut. Loopbaanadvies.net geeft toegang tot oplossingen en helpt mensen een stap verder te komen in hun carrière.


Meer informatie op:

www.loopbaanadvies.net





Ingezonden persbericht