Breda Bier levert 10.000 Euro op voor Grote Kerk Breda


Breda Bier actie gaat in 2010 door met een unieke retro-tas actie

BREDA, 20100325 -- Op 25 maart heeft de Grote Kerk in Breda een cheque ter waarde van 10.000 Euro ontvangen van Albert Heijn en InBev Nederland. Het is de totaalopbrengst uit 2009 van de actie die de supermarktketen en bierbrouwer houden om geld in te zamelen voor de restauratie van de Grote Kerk. Ook in 2010 steunt Breda Bier de Grote Kerk en geeft de verkoop een impuls met de unieke Breda Bier retrotas.

Eric Westenburg, voorzitter van het Steunfonds Grote Kerk: "We waarderen het enorm dat Albert Heijn en InBev ons al drie jaar steunen met de verkoop van Breda Bier en daar ook in 2010 mee doorgaan. Uiteraard gaat onze dank ook naar alle Bredanaars die dit initiatief blijven ondersteunen door het kopen van Breda Bier. Ik heb dan ook hoge verwachtingen van de actie met de Breda Bier retrotas, want iedere Bredanaar wil zo'n tas toch hebben !"

Impuls

Frank van Vliet, directeur Retail van InBev Nederland: "Binnenkort krijgt iedereen die twee trays Breda Bier koopt bij een van de 16 filialen van Albert Heijn in de regio Breda een unieke Breda Bier retrotas. Daarmee geven we de verkoop van Breda Bier een extra impuls, die uiteraard ook de Grote Kerk ten goede komt. We weten uit ervaring met de Jupiler retrotas dat deze tassen ontzettend geliefd zijn en zeker een Breda Bier tas zou voor iedereen die trots is op zijn stad gewoon een must-have moeten zijn."
Jack van Oers, filiaalmanager van Albert Heijn: "Onze klanten blijven enthousiast over Breda Bier dus ik verwacht dat we ook in 2010 weer een mooi bedrag voor de Grote Kerk kunnen gaan ophalen. Daarmee wordt de restauratie van de Sint Christoffel muurschildering ondersteund."

Steun de Grote Kerk met Breda Bier

Met de verkoop van Breda Bier steunen Albert Heijn en bierbrouwer InBev Nederland ook in 2010 de restauratie van de Grote Kerk in Breda: van ieder verkocht blikje of fles doneren de bedrijven 10 Eurocent aan de kerk die ook de verpakking van Breda Bier siert. Breda Bier is verkrijgbaar bij 16 filialen van Albert Heijn in de regio Breda:
Breda (Nieuwstraat 45, Valkeniersplein 2, Ginnekenweg 11, Beeksestraat 55, Pastoor van Spaandonkstraat 46, Oude Terheijdenseweg 18, Flierstaat 51, Haagdijk 108 en in de winkelcentra De Burght, Hoge Vucht, Bisschopshoeve, Heksenwiel, De Berg en Brabantplein) en Ulvenhout en Bavel. Breda Bier is leverbaar in een 33 of 50 cl. blik. Tijdelijk ontvangt men bij aankoop van twee trays Breda Bier gratis de unieke Breda
Bier retrotas - zolang de voorraad strekt.

Ingezonden persbericht