Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 1 februari 2010

EJB ENTERTAINMENT
presenteert

De meest swingende hit-show van dit voorjaar!
Van 25 maart tot en met 4 april in Amsterdam RAI Theater

De wereldwijde filmklassieker Sister Act, met Whoopi Goldberg en de zingende en swingende nonnen in de hoofdrol, wist begin jaren negentig het publiek massaal in vervoering te brengen. Sinds 2008 swingt het Britse theaterpubliek mee op dit feest der herkenning met de feestelijke gospelshow 'The Songs from the movie SISTER ACT'. Het wereldberoemde London Community Gospel Choir zet keer op keer de theaters in Engeland op zijn kop met alle grote hits uit de Sister Act films. Voor de allereerste keer komt deze geweldige show naar het vasteland en Nederland heeft dit voorjaar de primeur met deze ongekend vrolijke show. Trek je habijt en dansschoenen aan en zing en dans mee met het leukste gospelconcert van het seizoen!

Meesterlijke cast en hemelse klassiekers
The London Community Gospel Choir is een gevierd en gerespecteerd koor, met wereldwijde allure. Eerder al zongen zij met grootheden als Madonna, sir Paul McCartney, Elton John en Diana Ross. Tijdens de FA Cup Final bezorgde het koor iedereen kippenvel in het Wembley Stadion met hun vertolking van 'Abide with me'. In een bijzonder sfeervol decor zetten Moeder Overste en de zusters een energieke must-see productie neer. Alle klassiekers uit de twee Sister Act films passeren de revue: 'I will follow him', 'Ain't no mountain high enough','Oh Happy Day', 'Shout!' en 'My guy' zijn slechts enkele van de hemelse nummers. Tijdens deze show is stil blijven zitten geen optie.

Bereid je voor op een avond vol muzikale explosies. 'The Songs from the Movie SISTER ACT' is van 25 maart tot en met 4 april 2010 exclusief te zien in het RAI Theater te Amsterdam. In bijlage vindt u de volledige speellijst. Kaarten zijn verkrijgbaar à ¤ 49,50.

Voor meer informatie: www.ejbentertainment.com