Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

SVEN KRAMER EN SAAR ROLLEN GIGANTISCHE MEDAILLE NAAR HUIS

Primeur: Hoofdact van het TMF AWARDS FESTIVAL bekend

Amsterdam, 24 maart 2010

Sven Kramer krijgt morgen in het nieuwe programma TMF Check It! alsnog de waardering van jong Nederland. Uitgereikt in de vorm van een enorme medaille. Sven nam met open armen de 3 meter hoge gouden plak in ontvangst en rolde deze samen met Saar naar zijn huis. Zou de medaille de schouw hebben gehaald? Daarnaast wordt in TMF Check It! aangekondigd welke internationale hoofdact 26 juni het TMF Awards Festival in Enschede op zijn kop zal zetten tijdens de 14e editie van de TMF Awards. Deze eerst aflevering van TMF Checkit! is morgen om 16.30 uur te zien.

In TMF Check It! zien we impressies van concerten, interviews met internationale artiesten en backstage reports. Zo kun je een interview met Jason Derulo verwachten en zijn we op bezoek bij de albumpresentatie van The Opposites.

In TMF Check It! krijg je naast reportages van premières, feesten en partijen ook iedere week een interview te zien. Op elke rode loper zal TMF Check It! te zien zijn om te zorgen dat jij op de hoogte bent van al het laatste showbizz nieuws en roddels. Janice -bekend van Project Catwalk en Kijk Dit Nou- gaat in Janice on tour ieder week langs alle provinciehoofdsteden om op geheel eigen wijze verslag te doen van de leukste Nederlandse steden op het gebied van winkels en uiteraard de places to be. Ook zullen de TMF VJ's de trends onder de loep nemen. Want waarom lopen we eigenlijk in een boyfriend jeans?

TMF Check It! elke donderdag om 16.30 uur op TMF
www.tmf.nl


- EINDE BERICHT -