Volendam Music BV

JAN SMIT PRESENTEERT NIEUW PLATINA ALBUM EN TOUR IN AHOY

Vanochtend presenteerde zanger-entertainer Jan Smit zijn langverwachte gloednieuwe album "Leef" in de Rotterdamse poptempel Ahoy aan de media. Smit voert de afgelopen weken de singlehitlijsten al aan met zijn hit "Leef Nu Het Kan". Deze eerste single zet feilloos de toon voor het nieuwe album: vrolijk en uitermate positief. "Leef" bevat maar liefst 12 aanstekelijke nummers die uiteraard door Jan zelf zijn geschreven.

Als vanouds zijn de liedjes geproduceerd door het veelbekroonde duo Thomas en Cees Tol. Met een uitgebreide keuze aan follow up singles zal 2010 zonder overdrijven nu al kunnen worden uitgeroepen tot het jaar van Jan Smit. Het begin is er in ieder geval: Jan ontving voor zijn album een platina award, dat morgen overal verkrijgbaar is.

De 'LEEF JE UIT TOUR'
Het is geen toeval dat Smit kiest voor een presentatie in het momenteel midden in een verbouwing zittend Ahoy als startplek voor zijn muzikale activiteiten van 2010. Ahoy is immers één van de grote podia die Jan dit najaar met zijn onovertroffen band zal gaan platspelen. Vanzelfsprekend zal hij zich tijdens de 'Leef Je Uit Tour' niet beperken tot optredens in de Randstad.

Zoals altijd zoekt hij ook de fans in het land weer op. Zo is hij te zien in Arnhem (Rijnhal), Groningen (Martiniplaza), Eindhoven (Indoor-Sportcentrum), Merksem Antwerpen (Lotto Arena), Zwolle (IJsselhallen) en Rotterdam (Ahoy). Dat Jan Smit voor het nodige vuurwerk tijdens zijn 'Leef Je Uit Tour' zal gaan zorgen, behoeft geen verdere uitleg. Naast een aantal favorieten uit zijn inmiddels enorme oeuvre aan klassiekers zullen de gloednieuwe liedjes van het nieuwe album "Leef" uiteraard niet ontbreken tijdens zijn optredens.

Het voorprogramma tijdens de "Leef Je Uit!" tour wordt verzorgd door niemand minder dan Frans Duijts.

Kaarten voor de 'Leef Je Uit Tour' zijn vanaf heden verkrijgbaar online via www.ntk.nl, telefonisch via de Nationale Theater Kassa 0900-9203 en in het hele land via alle Free Records Shop winkels.

Voor meer informatie: www.jansmit.com of de speciale toursite www.leefjeuitconcerttour.nl.

25 maart 2010