Ingezonden persbericht


Groei en expansie Vocollect houdt aan in 2009

Meer dan 200 nieuwe klanten, tal van upgrades van de recentste spraaktechnologie voor klanten en wereldwijde groei en uitbreiding van het producten- en dienstenaanbod.

PITTSBURGH (25 maart) - Vocollect, Inc., wereldwijd marktleider in spraakgestuurde oplossingen voor mobiele werknemers, kondigde vandaag aan dat het ook in 2009 wereldwijd bleef groeien. Vorig jaar kreeg Vocollect meer dan 200 nieuwe logistieke klanten bij in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Japan, China en Australië, waaronder verscheidene projecten voor miljoenen dollars.

In de loop van 2009 kozen tal van bestaande logistieke Vocollect-klanten ervoor om hun spraakgestuurd distributiecentrum (DC)/systemen voor opslagplaatsen te upgraden naar nieuwere versies van Vocollect-technologieën. Vocollect verving ook concurrerende producten in zeven bedrijven. De totale verkoopsopbrengsten van de groeiende activiteit in de gezondheidszorg bedroegen uiteindelijk meer dan het dubbele ten opzichte van vorig jaar.

'Dat de activiteit van Vocollect nog kon groeien in een van de meest uitdagende periodes in de recente economische geschiedenis, vertelt veel over de waarde die klanten hechten aan onze oplossingen', vertelt Joe Pajer, voorzitter en chief operating officer van Supply Chain Solutions van Vocollect, Inc. 'Uit rechtstreekse feedback van de markt en onafhankelijk kwantitatief marktonderzoek weten we dat de overgrote meerderheid van onze bestaande klanten heel tot bijzonder tevreden zijn over onze oplossingen. Het doet ons genoegen dat zo veel klanten bereid waren een deel van hun vaak beperkte budgetten te investeren in een upgrade van bestaande systemen. En het verheugt ons uiteraard dat zo veel nieuwe klanten, die ook budgettaire beperkingen hebben, in een economisch moeilijk jaar prioriteit geven aan het integreren van spraakgestuurde toepassingen. De betere bedrijfsprestaties dankzij een volledig geïntegreerde Vocollect-oplossing wegen bij klanten natuurlijk zwaar door in i nvesteringsbeslissingen.'

Vocollect boekte zijn groei in 2009 hoofdzakelijk in de kleinhandel, de groothandel en de industrie. Op industrieel vlak bleek het bedrijf succesvol in de automobielsector, voedingsindustrie, industrieel onderhoud, machines en de gezondheids- en farmaceutische sector. In de kleinhandel deed Vocollect het goed op het vlak van kruidenierswaren, kledij, specifieke en algemene handelswaren en buurtwinkels. En in de meeste van deze industrietakken en bij leveranciers van logistieke diensten, scoorde het ook goed in de groothandel.

'Ongeacht de verticale industriële activiteit, stappen klanten naar Vocollect om hun prestaties op het gebied van distributie en logistiek te verbeteren', merkt Pajer op.

Vocollect kondigde aan dat het onlangs twee nieuwe vestigingen heeft geopend in Singapore en Brazilië. In 2009 opende het al een bijkantoor in Hongkong en binnenkort komt er ook een nieuwe vestiging in India. Vocollect bleef niet alleen wereldwijd groeien, het pakte vorig jaar ook uit met nieuwe producten: de Vocollect VoiceWorld Suite en de gloednieuwe interface voor SAP AG WM en EWM, VoiceDirect ERP.

'Met een sterk groeiende activiteit in Noord-Amerika, Europa en Australië is Vocollect goed op weg. Het optimaliseert de prestaties van bedrijven in Azië, Latijns-Amerika en de rest van de wereld. Onze nieuwe producten die we in 2009 hebben uitgebracht en een hele reeks andere die nog in ontwikkeling zijn, zullen aan de verwachtingen van onze klanten in tal van verticale industrietakken blijven voldoen en zullen ze ook overtreffen. We weten dat de markt voor spraakgestuurde oplossingen een jonge markt is. In 2010 zal Vocollect met zijn internationaal topteam van logistieke resellers en experts in distributiekanalen dan ook een ambitieus expansiebeleid voeren om nog meer klanten over de hele wereld te overtuigen van de voordelen van geïntegreerde spraakgestuurde oplossingen', besluit Pajer.

Over Vocollect
Vocollect, Inc. is de belangrijkste leverancier van stemoplossingen voor mobiele werknemers wereldwijd en helpt klanten om een hoger niveau van businessprestaties te halen door middel van stemsturing. Vocollect stelt elke dag ruim 250.000 werknemers wereldwijd in staat om voor meer dan 2 miljard USD goederen te verdelen vanuit distributiecentra en warenhuizen naar klantenlocaties. Een wereldwijd team van meer dan 2.000 doorverkopers en kanaalpartnerexperts ondersteunt de Vocollect Voice-aanbiedingen in 55 landen en in 26 talen. Vocollect VoiceWorld Suite bevat alle grote WMS- en ERP-systemen, met inbegrip van oplossingen van SAP AG, en ondersteunt de belangrijkste mobiele gegevensverwerkende toestellen in de industrie. Voor meer informatie gaat u naar www.vocollect.com.




Ingezonden persbericht