HR-dienstengroep ADMB blijft hoofdsponsor van Cercle Brugge tot 2012

25/03/2010 14:04

ADMB

ADMB en Cercle Brugge hebben beslist om hun overeenkomst met ADMB als hoofdsponsor van Cercle met twee jaar te verlengen. De HR-dienstengroep en de Brugse eersteklasser raakten het daarover gisteren eens.

ADMB is momenteel al voor het tweede jaar op rij hoofdsponsor van Cercle Brugge. Voor beide partijen is de evaluatie van de samenwerking heel positief, waardoor ze hun duurzame relatie willen voortzetten. ADMB zal dus zeker op de shirts blijven pronken tot en met het seizoen 2011-2012.

ADMB kiest bewust voor sportsponsoring in plaats van het budget te besteden aan grote advertenties. Naast Cercle Brugge is ADMB ook sponsor van de atletiekclub KAA Gent en ploegsponsor van de volgende editie van de Zesdaagse van Gent.

ADMB draagt beweging en sport dan ook hoog in het vaandel en benadrukt het belang van gezonde werknemers bij haar klanten. Bewegende werknemers zorgen voor een gezond, beter presterend bedrijf met een goede sfeer. Provikmo, één van de belangrijke afdelingen van ADMB, is als externe dienst voor bescherming en preventie op het werk hierin gespecialiseerd.

Over de sponsoring van Cercle Brugge zegt Karel Ghesquière, algemeen directeur van ADMB, het volgende: "We kiezen bewust om Cercle Brugge verder te sponsoren vanwege hun positief imago en dito uitstraling. Kijk maar naar de goede opleiding die ze aan hun jongeren geven en niet in het minst de maatschappelijke opdracht die ze meegeven aan hun spelers, stuk voor stuk waarden waar ADMB zich in kan vinden."

Cercle Brugge van haar kant vindt, aldus managing director Yvan Vandamme, "in ADMB een partner die perfect past bij de identiteit en het profiel van Cercle, gekarakteriseerd door een aantal basiswaarden die de vereniging uitdraagt, nl. de Brugse roots, de professionele benadering, het sociaal engagement en de aandacht voor de jeugd."

ADMB regelt het volledige personeelsbeleid voor de KMO en ondernemingen, ook voor Cercle Brugge. Zo beschikt de vereniging over een sociaal secretariaat, externe dienst voor preventie en bescherming, verzekeringsmakelaar, kinderbijslagfonds, selectie- en interimkantoren en biedt het in samenwerking met Zenito advies aan starters en zelfstandigen.

Voor meer informatie kan u terecht bij

Karel Ghesquière Pol Vandendriessche

algemeen directeur ADMB bestuurder-woordvoerder Cercle Brugge

Tel. 050/474 476 Tel. 0474 970419

pers@admb.be pvdd2206@yahoo.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel