Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tien BERTL gebruikersawards voor Konica Minolta's productlijn

Overall winnaar in categorie kleurbereik en erkenningen voor onder meer betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit en workflow integratie.

Badhoevedorp, maart 2010 - De digitale productlijn van Konica Minolta is bekroond met tien BERTL Awards 2010, waaronder de hoogste onderscheiding in de categorie kleurbereik. De volledige productlijn is positief beoordeeld, van de magicolor en pagepro serie tot de bizhub en bizhub PRO systemen. Naast de onderscheiding voor kleurbereik kreeg Konica Minolta ook erkenning voor betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, workflow integratie, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid.

Het onafhankelijke Business Equipment Research and Test Laboratories Inc. (BERTL) peilde wereldwijd bij afnemers, eindgebruikers en resellers het oordeel over printers van uiteenlopende merken op aspecten als gebruiksgemak, betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit en milieu. Het instituut is al meer dan 15 jaar een onafhankelijke bron voor objectieve productevaluatierapporten en concurrentievergelijkingen van digitale print- en imagingapparatuur en workflow oplossingen.

"Konica Minolta ontving dit jaar een flink aantal gebruikersawards voor systemen binnen haar complete productlijn, van kleuren- en monochrome systemen tot productie-printers, wat bewijst dat deze fabrikant luistert naar haar eindgebruikers en de resellers community", zegt Margie Davis, Managing Director van onderzoeksinstituut BERTL.

Ruud van Soest, marketing manager bij Konica Minolta Business Solutions, is trots op de nieuw verworven awards: "De vele BERTL gebruikersawards die we dit jaar ontvingen, tonen aan dat we succesvol inspelen op de printbehoeften van onze klanten en dat zij blijvend op ons kunnen rekenen."

Over BERTL
Business Equipment Research and Test Laboratories Inc. (BERTL) is een onafhankelijk onderzoeklaboratorium dat objectieve, onafhankelijke productevaluaties publiceert en concurrentieanalyses doet op het gebied van imaging apparatuur en software. BERTL duldt geen bemoeienis met haar uitgeefproducten van welke fabrikant dan ook en baseert haar opinies, beoordelingen en awards op een combinatie van grondige analyse en wereldwijd klanttevredenheidsonderzoek. De primaire focus is gericht op de eindgebruikers. Het instituut voert de onderzoeken volledig uit voor eigen rekening en risico ten behoeve van haar publicaties.

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland
Konica Minolta biedt totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentstromen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Konica Minolta is hiermee wereldwijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van 'imaging': het vastleggen en verwerken van beeldinformatie. De producten zijn innovatief en kwalitatief hoogwaardig. Met 22.500 medewerkers heeft Konica Minolta in het fiscale jaar 2008/2009 een omzet gerealiseerd van 4,3 miljard euro. In Nederland werd met 260 medewerkers een jaaromzet van 59 miljoen euro gerealiseerd. Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland is te vinden op www.konicaminolta.nl