Ingezonden persbericht


Nieuwegein, 25 maart 2010

Online mediawinkel heeft in één klap meest uitgebreide aanbod vinyl Bol.com wordt grootste platenzaak van Nederland

Bol.com is gestart met de verkoop van Lp's en 12 inches. In totaal zijn ruim 60.000 leverbare artikelen toegevoegd aan het assortiment. Muziekliefhebbers geven aan graag vinyl in het assortiment van bol.com te zien. Zeker nu steeds meer artiesten hun albums ook op Lp uitbrengen, willen de fans ook de nieuwste Amy MacDonald en Snow Patrol op hun platenspeler kunnen beluisteren. Daarnaast is er de nodige vraag naar opnieuw uitgebrachte klassieke albums van artiesten als Jimi Hendrix en Miles Davis.

Er zijn de nodige artiesten die op basis van vraag van muziekliefhebbers ook hun albums op vinyl uitbrengen. Dergelijke speciale edities zijn erg populair bij klanten van bol.com.

Bol.com verwacht dat de vraag naar vinyl verder zal groeien doordat het aanbod groter wordt. Binnen Nederland is er nog geen partij die zo'n uitgebreid en compleet assortiment aanbiedt. Om klanten te helpen bij hun keuze staan naast reviews ook de meningen van diverse experts zoals Blue Note-dj Maestro.

"We zagen een groeiende vraag naar vinyl vanuit onze muziekliefhebbers", zegt Daniel Ropers, algemeen directeur bij bol.com. "Onze klanten hebben altijd al een voorkeur gehad voor speciale edities. Wij zien in vinyl dus een belangrijke toevoeging aan ons assortiment. Niet alleen hebben we nu het grootste muziekassortiment, we maken ook alles wat er nog verkrijgbaar is voor iedereen beschikbaar."

In het elektronica-assortiment van bol.com is het aanbod platenspelers ook uitgebreid.

Kijk voor meer informatie op: www.bol.com/vinyl

Interessante hyperlinks:
bol.com homepage http://www.bol.com bol.com Elektronica http://www.bol.com/nl/elektronica/index.html bol.com Vinyl http://www.bol.com/vinyl