Deelgemeente Charlois Rotterdam

Prijsuitreiking Cultuurprijs Charlois

Aanstaande vrijdag, 26 maart, is in het café van Theater Zuidplein de feestelijke slotbijeenkomst van de Cultuurprijs Charlois 2010.

Dagelijks bestuurder Lionel Martijn reikt omstreeks 18.15 uur de Publieksprijs en de Juryprijs uit.

Deze avond ontvangt een van de vijf genomineerde kunst- en cultuurprojecten de hoofdprijs van 2.500 euro. Hiermee kan het plan in 2010 worden uitgevoerd.

Voor de publieksprijs zijn uit alle inzendingen vijf projecten genomineerd. U bepaalt wie deze prijs wint! Een korte omschrijving van de vijf genomineerde projecten staat op de website van de deelgemeente Charlois: www.charlois.rotterdam.nl. Stemmen via e-mail kan helaas niet meer, maar u kunt nog steeds persoonlijk uw stem uitbrengen tijdens de slotbijeenkomst vrijdag!

Kom dus tussen 17.00 tot 18.30 uur naar het Café van Theater Zuidplein. Daar worden de vijf genomineerde projecten gepresenteerd. Na de presentatie kunt u voor het laatst stemmen voor de publieksprijs. Onder de aanwezigen worden mooie prijzen verloot! Bijvoorbeeld een Museumjaarkaart of een Theaterbon.

Vijftien projecten, vijf nominaties

Tot eind februari konden Charloisers met een goed idee op het gebied van kunst en cultuur plannen indienen voor projecten. Dit jaar heeft de Cultuurprijs Charlois het thema Oud-jong meegekregen; alle plannen moeten erop gericht zijn om oudere en jongere Charloisers door middel van een kunstzinnig idee bijeen te krijgen. Van de vijftien ingediende plannen zijn er vijf genomineerd.