Saxion Hogescholen
BR>

vr 26 maart 2010

Rob ten Hove wint Ondernemersaward

Rob ten Hove heeft met het Nationaal Forensisch Adviesbureau (NFA) de EW/Saxion Ondernemers Award in de wacht gesleept.

De vierdejaars student Crime Science van de academie Lifescience, Engineering & Design won ook de publieksprijs.

Ten Hove incasseerde met het veroveren van de hoofdprijs een cheque ter waarde van 6.000 euro en een jaar lang begeleiding door Eric Wentink, directeur en groot aandeelhouder bij de Arnhemse schoonmaakorganisatie EW Facility Services. De jury was het unaniem eens over de keuze voor het Nationaal Forensisch Adviesbureau van Rob ten Hove. De talentvolle studentondernemer bewees met zijn ondernemingsplan naast een goed idee ook over visie en strategie te beschikken. Daarnaast wist Ten Hove te overtuigen met zijn presentatie en wist hij de kritische vragen van de zevenkoppige jury met overtuigende en sterk onderbouwde argumenten te beantwoorden.

De tweede prijs (2.500 euro) ging naar Tjeerd Fontein en Niels Korterik met hun bedrijf Fuji Consultancy. De derde plaats (1.500 euro) werd een prooi voor Sylt Steen, Gerard van Bemmel en Pieter Coerman van Swift Aerials.

De EW/Saxion Ondernemers Award is voor de eerste keer uitgereikt. De prijs is opgezet voor student-ondernemers. In totaal waren er zes genomineerde studentbedrijven.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
---------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Theodor van der Velde, Saxion Kenniscentrum Innovatie en Ondernemerschap, tel. 053 - 487 16 74 of e-mail t.a.m.vandervelde@saxion.nl.

____________________ Zoek