Gemeente Breda

Digitale paasgroet via www.bredabestebinnenstad.nl

Breda nodigt bewoners, bezoekers en ieder die Breda een warm hart toedraagt uit om via www.bredabestebinnenstad.nl een vrolijke digitale paasgroet te sturen aan vrienden, familie en bekenden.

Sinds Breda in oktober 2009 werd uitgeroepen als Beste Binnenstad van Nederland voeren gemeente en ondernemers samen campagne om meer bezoekers aan te trekken.
De activiteiten strekken zich uit van flyers en advertenties in bijzondere âshopping guidesâ tot bioscoopcommercials.

Alle uitingen verwijzen naar www.bredabestebinnenstad.nl waarop eerder al een digitale kerstgroet verscheen.

De website is gebouwd door het Bredase bedrijf Bugbyte.

Â

Breda grijpt zoveel mogelijk gelegenheden aan om bezoekers attent te maken op het royale aanbod; van funshoppen tot flaneren en van cultuur snuiven, terrasje pakken en dineren tot een meerdaags verblijf in een van de hotels. Speciaal rondom deze titel stelde VVV Breda een Beste Binnenstad arrangement samen.

Â

Samen met ondernemers komt de gemeente Breda op korte termijn met de verdere aanpak om de titel zo wijd mogelijk bekend te maken. Breda Beste Binnenstad wordt in elk geval benadrukt tijdens evenementen.

Ondernemers maken zelf ook gebruik van het Beste Binnenstadlogo en advertentiemateriaal. Zij kunnen dit via de site downloaden.

Â

Breda Beste Binnenstad is een samenwerkingsverband van Gemeente Breda, RetailPlatform Breda, VVV Breda en binnenstadondernemers.

Â
Breda, 26 maart 2010