Abvakabo FNV reikt Waardevol Werk Award voor publieke sector uit

26/03/2010 14:59

ABVAKABO FNV

Het werk in de publieke sector is altijd waardevol. Maar sommige mensen maken een bijzonder verschil. Of het nu in de zorg of de kinderopvang is, bij de gemeente of rijksoverheid, mensen die altijd een stapje extra zetten voor de publiek zaak, verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Daarom organiseert Abvakabo FNV dit jaar de eerste Waardevol Werk Award.

Vóór 25 april kan iedereen zijn of haar favoriete werknemer, team of afdeling in de publieke sector opgeven via www.abvakabofnv.nl/waardevolwerkaward. Op 1 mei - de Dag van de Arbeid - worden de 6 kanshebbers bekend gemaakt. Abvakabo FNV-voorzitter Edith Snoey en Martin van Rijn, CEO van PGGM, maken deel uit van de jury onder voorzitterschap van SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan, die de uiteindelijke winnaar zal selecteren.

De Waardevol Werk Award wordt uitgereikt aan een persoon, (project)team of afdeling die zich het afgelopen jaar in hun werk bijzonder hebben ingezet voor de publieke zaak. Die iets speciaals hebben betekend voor een ander, een groep mensen of de maatschappij als geheel. Met deze prijs wil Abvakabo FNV, de grootste belangenbehartiger van werknemers in de publieke sector, aandacht vragen voor de waarde van het werk dat in de publieke sector dagelijks wordt verzet. Voor iedereen persoonlijk, maar ook voor de samenleving.

Over Abvakabo FNV

Abvakabo FNV is dé expert als het gaat om werk en inkomen. Met ruim 350.000 leden is Abvakabo FNV de grootste belangenbehartiger voor werknemers in de publieke sector en zet zich in voor de belangen van werknemers in uiteenlopende beroepen: van verpleegkundigen tot jeugdzorgwerkers, van gemeenteambtenaren tot brandweermannen. Abvakabo FNV organiseert dit jaar de eerste Waardevol Werk Award voor de publieke sector. Voor meer informatie en de spelregels: www.abvakabofnv.nl/waardevolwerkaward





http://www.abvakabofnv.nl/waardevolwerkaward