wehkamp.nl beste online warenhuis en beste webwinkel damesmode

26/03/2010 15:29

Wehkamp B.V.

Twee belangrijke Thuiswinkel Awards voor wehkamp.nl

wehkamp.nl heeft gisteravond in Grand Hotel Huis ter Duin tijdens het Nationale Thuiswinkel Award Gala twee belangrijke prijzen in ontvangst mogen nemen. In de categorie Warenhuis (groot) verkoos het Nederlandse publiek wehkamp.nl tot winnaar. Als grootse online warenhuis van Nederland heeft wehkamp.nl voor de vierde keer deze prestigieuze prijs gewonnen en mag zich dus wederom het beste online warenhuis van Nederland noemen.

Paul Nijhof, CEO wehkamp.nl: "In de afgelopen periode hebben we enorm veel energie gestoken in het volledig nieuw in de markt zetten van ons warenhuis: nieuw assortiment, nieuwe verschijningsvorm en een aangescherpte dienstverlening om het eigentijdse karakter te onderstrepen. Ik beschouw deze award als een beloning van het Nederlandse publiek voor deze inspanningen en zie het als een bevestiging voor de ingeslagen koers."

Daarnaast werd wehkamp.nl voor de derde achtereenvolgende keer verkozen tot de winnaar in de categorie Damesmode. "Ondanks de toegenomen concurrentie hebben we voor het derde achtereenvolgende jaar deze prijs in ontvangst mogen nemen. wehkamp.nl speelt in op de laatste trends en houdt zo de site actueel. Iedere dag komt er een nieuwe collectie binnen. We zijn heel erg blij dat de Nederlandse vrouw dit ook ziet en wehkamp.nl hiervoor waardeert", aldus Edith Meijer, Fashion en Living director van wehkamp.nl.

Consumenten konden voor de publieksprijzen via www.thuiswinkelawards.nl op hun favoriete webwinkel stemmen. Via kwantitatief en kwalitatief onderzoek is vervolgens bepaald welke websites tot winnaars zijn uitgeroepen. Hierbij moesten de consumenten de genomineerde webwinkels met rapportcijfers beoordelen. Dit oordeel viel voor wehkamp.nl evenals vorige jaren zeer gunstig uit. De winnaars zijn gehuldigd tijdens de traditionele gala-avond met ruim 600 aanwezigen in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.





http://www.wehkampreporter.nl